Accés com Administrador  Final

  • Fa un parell de setmanes ens van enviar el correu confirmant-nos que ja podíem accedir al nostre espai INTRANET des de l'URL http://agora.xtec.cat/ies-domenech-i-montaner-reus/intranet amb l'usuari admin i la contrasenya.
    Hem provat totes les possibles contrasenyes del centre i no n'hi ha cap que funcioni. És específica per a l'accés a la INTRANET? Com la podem saber? No ens l'han comunicada.
    Gràcies
  • Hola,

    Quan es fa l'alta d'un espai Intraweb s'envia la contrasenya de l'admin per correu electrònic a la bústia XTEC del centre i a la bústia XTEC dels gestors, en el vostre cas amarti22 i jguell1. Si no l'heu rebuda podria ser que hi hagués hagut algun problema amb l'enviament automàtic de correu en el moment de fer l'alta. En aquest cas, algun dels gestors ha de demanar que es canviï la contrasenya a través de l'eina de gestió dels serveis d'Àgora:

    https://agora.x…ser&func=login

    Heu d'anar a El meu Àgora | Altres sol·licituds i triar la restauració de la contrasenya de l'usuari admin.


    Salutacions,

    Toni
  • Hola de nou
    Ja he rebut la nova contrasenya i ha funcionat. Gràcies
    Ara tinc un altre problema:
    He modificat l'encapçalament de la INTRAWEB canviat "IES" per "INS" i el correu electrònic que utilitzem. Doncs ara al voler entrar un altre cop a la INTRAWEB, no troba l'adreça. Aquests canvis afecten la URL?
    Com podem recuperar la pàgina?
    The requested URL "http://agora.xtec.cat/ies-domenech-i-montaner-reus/intranet/" cannot be found or is not available. Please check the spelling or try again later.

    Gràcies de nou i perdoneu les molèsties
    Jordi Güell
  • Hola Jordi,

    El canvi de nom no afecta. De fet, l'adreça que ens has copiat (http://agora.xtec.cat/ies-domenech-i-montaner-reus/intranet/) funciona correctament. Potser hi ha hagut algun problema puntual.

    D'altra banda, hem vist que has canviat el mòdul que es carrega per defecte, però no has configurat correctament els paràmetres. T'hem posat els paràmetres correctes per a que es carregui el mòdul d'agendes. Cal dir que ara surt un missatge d'error degut a un error del mòdul. El revisarem per corregir-ho, però no serà immediat. Si vols que tornem a fer que el mòdul de notícies es carregui a la pàgina inicial ens ho dius.


    Salutacions,

    Toni

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right