Fòrum Àgora-MOODLE

Afegir una nova font - Open Dyslexic

Afegir una nova font - Open Dyslexic

per XAVIER REYES TINEO -
Nombre de respostes: 3

Ens agradaria poder fer servir una font https://opendyslexic.org/ que està dissenyada pensant en el alumnes amb problemes de dislèxia. Ens seria bastant útil, ja que tenim alguns alumnes amb aquest trastorn del llenguatge i actualment tenen dificultats amb les fonts que hi ha instal·lades al Moodle.

He mirat d'instal·lar-la però no me'n surto, seria possible?

En resposta a XAVIER REYES TINEO

Re: Afegir una nova font - Open Dyslexic

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Xavier,

Actualment la font de la lletra no és un paràmtere modificable. De moment podeu editar els colors, la mida i l'estil de la lletra.

Aprofitarem la vostra entrada al fòrum per traslladar la petició, ja que la trobem molt interessant i útil.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Afegir una nova font - Open Dyslexic

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Xavier,

hem estat investigant el tema de les fonts i hem vist que hi ha una manera de modificar-la a les activitats (no així al tema general del Moodle).
El primer pas seria instal·lar la font (en aquest cas opendislexyc) a l'ordinador de totes aquelles persones que l'hagin de fer servir.
Després s'ha de configurar el Moodle perquè accepti aquesta font, des de Administrador del lloc Ι Connectors Ι Editors de text Ι Editor HTML Atto Ι Configuració del tipus de lletra i escriure OpenDyslexic=OpenDyslexic, Helvetica, sans-serif; a la caixeta de text tal com mostra la imatge.


A partir d'aquesta acció podreu editar les activitats i modificar la font, i en el cas del alumnes les podran veure en aquesta mateixa font.

Salutacions,
Isabel