Fulls d'estils -problemes-

Fulls d'estils -problemes-

per Carles Pinar Garcia -
Nombre de respostes: 2
Hola,
El problema és el següent:
  • Sóc administrador del Moodle del SE de Sant Andreu. Al seu dia vaig fer una modificació al full d'estils consistent en treure el subratllat dels blocs laterals, tal com es pot comprovar aquí http://agora.xtec.cat/se-santandreu/moodle/
  • Qualsevol curs ha mantingut sempre aquesta característica.
  • Ahir vaig crear aquest curs http://agora.xtec.cat/se-santandreu/moodle/course/view.php?id=281 (Seminari TAC) i no vaig apreciar cap canvi fins que en algun moment en que, treballant en els temes (a les etiquetes i els recursos), em vaig adonar que no només apareix el subratllat de nou, sinó que a més el color dels enllaços és força més viu.
  • Els altres cursos continuen bé, sense fer res extrany.
  • He provat de fer un backup i de restaurar-lo en un nou curs i continua igual.
No entenc que si l'aspecte visual "tira" del mateix full d'estils CSS en tots els cursos, aquest en concret no ho faci correctament.
Si podeu ajudar-me us ho agraïria !

A reveure,
Carles
En resposta a Carles Pinar Garcia

Re: Fulls d'estils -problemes-

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Carles!

Gràcies per la informació tan detallada. Pel que hem pogut veure el subratllat i color viu son deguts al codi que heu incorporat a les etiquetes on això us passa. Us enganxem un exemple com a mostra:

<a href="http://educacio.gencat.net/portal/page/portal/Educacio/InstruccionsCurs/DetallInstruccionsCurs?p_amb=7687&p_apa=51571&p_ext=1&p_nrm=7690" style="color: rgb(0, 0, 255);" target="_blank">Funcions coordinadors TIC de centre</a>


Per tant, per eliminar el color blau el que hauríeu de fer en el cas anterior (si editeu el codi font de totes les etiquetes veureu que surt més d'un cop) és esborrar el text que us hem marcat en vermell.

La forma que tenen els CSS de funcionar (explicat de forma molt simplificada) és fer cas en primer lloc al que troba a la pròpia pàgina (en aquest cas les etiquetes style que pot contenir cada element) i, en cas que no hi hagi cap agafar els estils definits als fulls d'estils.

Bezos, abrasos i sort!!

Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Fulls d'estils -problemes-

per Carles Pinar Garcia -
Hola,
Gràcies per la solució. En prenc nota.
Jo ho vaig solventar esborrant el contingut, desant-la en blanc i, reescrivint-la amb els mateixos atributs.
Penso que el problema està en l'editor quan comences a fer canvis i modificacions amb les "coloraines" de la font i del fons de la font. Alguna "petjada" que no hauria de deixar i...

Fins una altra,
Carles