Enregistrament d'àudio amb Moodle

Enregistrament d'àudio amb Moodle

per Josep Suller Roca -
Nombre de respostes: 1

hola,

He rebut un missatge informant que en l'última actualització de Moodle s'ha afegit el mòdul H5P:

...

A la darrera actualització d'Àgora s'han instal·lat dos complements nous per al Moodle: el mòdul que integra activitats creades amb H5P i dos blocs i un format de tema de Vicens Vives per a gestionar llicències i cursos.

El mòdul H5P permet crear activitats amb HTL5 de forma senzilla i sense saber programar en HTML5. Aquestes activitats queden integrades dins del Moodle i poden ser de diverses tipologies:

Vídeos interactius Presentacions Jocs de memòria Qüestionaris Enregistrament d'àudio Activitats d'arrosegar  ...



Segons aquest missatge, una opció d'aquest mòdul permet fer "enregistraments d'àudio". He estat buscant i remenant i no trobo cap opció per poder enregistrar àudio. Em podríeu dir com puc activar-ho? Ens interessaria molt que els nostres alumnes pugessin gravar la seva veu directament al Moodle.

Ja direu.

Moltes gràcies

Salutacions

Josep Suller

EOI Tarragona


En resposta a Josep Suller Roca

Re: Enregistrament d'àudio amb Moodle

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

sembla que l'activitat encara no està disponible directament des del Moodle. El que podeu fer és crear-la directament a la web d'H5P (us heu de registrar) i descarregar-la i importar-la al Moodle. Per fer-ho heu de crear una activitat H5P i triar l'opció de pujar-la en comptes de crear-la des d'allà.

T'adjunto un fitxer que acabo de generar de prova.

Fins ara,

Mònica