Desaparició d'alumne

Desaparició d'alumne

per JUAN MANUEL QUESADA CABADAS -
Nombre de respostes: 2
Bon dia, al nostre moodle del SIN Caldes de Malavella, ja fa unes setmanes (diria que inicis de febrer) vam detectar que ens va desaparèixer un alumne (Cesc Canet, de 4t d'ESO).


És possible que hagi passat durant alguna de les actualitzacions últimes ? Ha de ser això, ja que ha desaparescut de tots els cursos als quales estava matriculat, i jo com a administrador (hi han dos profes més que ho són, però no fan servir aquest usuari administrador) no he tocat res relacionat ...

Ja direu !

Gràcies,

Juanma.

En resposta a JUAN MANUEL QUESADA CABADAS

Re: Desaparició d'alumne

per JUAN MANUEL QUESADA CABADAS -

És possible que trobeu les seves dades i treballs entregats, i poder-ho restablir ?

Gràcies!

Juanma.

En resposta a JUAN MANUEL QUESADA CABADAS

Re: Desaparició d'alumne

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Juanma,

pel que veiem el 26 de gener es van esborrar més usuaris i es va fer amb l'usuari d'un dels gestors, també es van esborrar qualificacions de l'alumne que dieu i d'altres també. De moment i per seguretat l'hem tret de gestor fins que us assegureu que va ser ell que va fer-ho per error i no li que li prenguessin la contrasenya o deixés el PC obert i validat. També hem procedit a canviar-li la contrasenya d'accés. Si accediu amb l'usuari "admin" li podreu canviar de nou per tal que pugui tornar a accedir.

Hem restaurat l'usuari "ccanet" tal com ens heu demanat, però ara l'hauríeu d'inscriure als cursos de forma manual a veure si les dades encara hi són, veient els registres que té força qualificacions esborrades... sembla complicat.

Ara us enviarem un correu electrònic amb les dades de registre perquè veieu les accions d'aquell dia.

Si us podem ajudar en alguna cosa més només ho heu de dir.

Fins ara,

Mònica