Els qüestionaris tenen vida pròpia???

Els qüestionaris tenen vida pròpia???

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Nombre de respostes: 2
Hola,

Tenim un qüestionari que estic intentant analitzar separant-lo en cadascun dels 4 grups en que es separen els alumnes (ja que no es pot analitzar tot a la vegada perque el servidor no dóna de si). Això implica que haig de fer una feinada molt grossa en comptes d'alleugerir-me el treball.

El problema al final no és aquest ja que amb temps ho aconseguiré. El problema és que una de les preguntes del qüestionari té 9 possibles respostes en tres dels grups d'estudiants i només 8 per l'altre grup!!!

No sé si això és degut a alguna opció dels qüestionaris que desconec o és degut a que té vida pròpia i decideix quantes opcions mostrar a cada alumne entre les que se'ls hauria de mostrar.

El problema pot arribar a ser molt greu ja que si la resposta que 'decideix per vida pròpia' no mostrar a un grup d'alumnes és la correcta, llavors la pregunta l'he d'invalidar, però això em suposa haver de revisar sempre tots els qüestionaris que faci! Em surt més a compte fer-ho a mà!

Es tracta de l'ítem 532 del mateix qüestionari per dos grups:
Evidentment d'això me n'he donat compte en intentar creuar les dades dels 4 grups d'estudiants en un full de càlcul per fer-ne l'anàlisi complert que no em fa el Moodle per problemes de capacitat, però no entenc perquè ha passat. Ens podem refiar dels qüestionaris? Què he fet malament?

Salutacions.



En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Els qüestionaris tenen vida pròpia???

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Hola de nou,

Sembla ser que és degut a dues preguntes on vaig utilitzar com a respostes els codis d'equacions. En ser presentades als alumnes es van presentar correctament.

El que no es mostra correcte és a l'anàlisi d'elements, que estic fent grup per grup i creuant-ho en un excel. Resumint, després de les millores:

  • Segueix sense funcionar l'anàlisi d'elements d'un qüestionari quan aquest supera aproximadament els 150 alumnes. Sembla ser un esgotament del temps d'execució màxim en el codi php/mysql.
  • L'anàlisi d'elements, fet grup a grup (uns 30 alumnes per grup), tampoc genera els resultats esperats quan a les respostes s'hi han posat equacions. Fallen els ítems 532 i 527 de l'anteriorment esmentat qüestionari.
Aquest últim problema segurament es pot sol.lucionar editat el codi PHP. Aquí teniu l'enllaç al PATCH que cal aplicar al codi:

http://tracker.moodle.org/browse/MDL-12418


Moodle

link_out_bot.gif Item Analysis shows duplicate responses for Multiple Choice questions with LaTeX in answers

Created: 04/Dec/07 03:17 AM Updated: 27/Nov/08 06:51 PM

Component/s: Questions, Quiz
Affects Version/s: 1.8, 1.8.1, 1.8.2, 1.8.3
Fix Version/s: 2.0

File Attachments: 1. Text File moodle_item_analysis_latex.patch (1 kB)

El curiós es que no surt com a un bug de la versió 1.9 que teniu instal.lada... però succeeix!!. Espero que sigui d'ajuda.

Salutacions.
En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Els qüestionaris tenen vida pròpia???

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Josep Maria!
Moltíssimes gràcies per dues coses: per explicar amb tant de detall el problema i, a més, per enviar-nos un enllaç al tracker de Moodle on trobar la resposta!! Això ens facilita moltíssim la feina!!
Ja hem revisat aquesta part dels qüestionaris i, per tant, a la propera pujada que fem d'Àgora això també funcionarà!! Quan estigui feta ja t'avisarem perquè ens confirmis si d'aquesta forma es soluciona el problema amb les preguntes de multiple choice que utilitzen LaTeX!!
Sobre el problema en la càrrega d'usuaris és un problema de timeout del servidor i, per tant, és difícil de resoldre. Ara bé, si trobes qualsevol solució que puguem aplicar a l'Àgora ja ens la faràs arribar!!
Bezos, abrasos i mil gràcies de nou!!
Sara