Problema per a restaurar banc de preguntes

Problema per a restaurar banc de preguntes

per Miquel Fitó Badal -
Nombre de respostes: 4

Hola,

Després de la darrera actualització (versió 1.9.5) al moodle http://agora.xtec.cat/dgfp/moodle/ vam comprovar que havien desaparegut les 500 preguntes del banc de preguntes d’un dels cursos. Ens comenta el formador de l’activitat que sembla que la preguntes hi són però no les pot gestionar i no apareixen en el banc de preguntes. Sembla com si amb l’actualització les preguntes s’haguessin “traspaperat”. Hem intentat restaurar el curs varies vegades però sense èxit. Dóna error al carregar en el tema de les categories i les preguntes.

No sé si es pot esbrinar que ha passat o com hauríem de fer per a que ens aparegui el banc de preguntes.

Moltes gràcies


En resposta a Miquel Fitó Badal

Re: Problema per a restaurar banc de preguntes

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Miquel,

El problema de la restauració és degut a que el servidor té un timeout i per això es para a mitja càrrega de preguntes. El que podríeu fer és intentar restaurar el curs a trossos, també podeu provar de restaurar-lo en hores on la càrrega del servidor sigui més baixa (per la nit, caps de setmana...) a veure si carrega més o menys preguntes...

Espero que et serveixi

Salut i...

Pau!
En resposta a Miquel Fitó Badal

Re: Problema per a restaurar banc de preguntes

per Lourdes Sánchez -
A mi em passa el mateix, des de la nova versió. Quan fa els backups no inclou les preguntes dels qüestionaris, i per tant, la restauració o la importació no són efectives respecte a aquesta activitat. Penso que no es soluciona de la forma que proposeu (jo no tinc més que 190 preg) fent els backups a trossos... però també provaré.
En resposta a Lourdes Sánchez

Re: Problema per a restaurar banc de preguntes

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Lourdes!

En principi la versió nova de Moodle ha incorporat canvis en els qüestionaris que facin que, com comentes, la restauració o importació siguin més lentes del que ho eren fins ara. Quan hagis fet les proves ja ens informaràs dels resultats!!

Bezos, abrasos i moltíssima sort!!
Sara