Identificació amb google

Identificació amb google

per IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ -
Nombre de respostes: 2

Hola,

He hagut de recuperar el fil http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=55205 i també la pregunta freqüent Com configurar l'autenticació amb comptes de Google? perquè l'autenticació havia deixat de funcionar. He aconseguit que torni a funcionar, així que contenta :-)

Només una cosa: quan un/a usuari/ària s'identifica amb moodle amb el compte de google de l'institut, en sortir de moodle no surt del compte de google, de manera que si a la mateixa finestra, després de sortir de moodle, clica per tornar a entrar al moodle el botó d'identificació amb google, automàticament torna a entrar. És a dir, si un alumne entra, s'identifica amb google, surt de moodle, i llavors un altre alumne clica el botó d'identificació amb google entrarà com l'alumne primer. Per tal que això no passi ha d'obrir una finestra de qualsevol servei google i sortir.

Pregunta: és possible fer que si s'ha identificat amb google en sortir de moodle surti també del compte de google?

Gràcies!!

Irene

En resposta a IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ

Re: Identificació amb google

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Irene,

aquest és el comportament per defecte del SSO (single sign on) s'ha de tancar la sessió del compte de Google per sortir de forma definitiva. Passa igual quan ens autentiquem via Facebook o qualsevol altre sistema a llocs determinats.

Fins ara,

Mònica