Dret a conservar l'autoria una vegada donat de baixa

Dret a conservar l'autoria una vegada donat de baixa

per Francesc Xavier Valldeperas Hernandez -
Nombre de respostes: 1

Hola!

Al nostre centre utilitzem el Nodes, entre altres coses, com a revista digital de centre:

Pàgina web de centre:

https://agora.xtec.cat/insllicamunt2/

Revista el Far d'Hipàtia:

http://agora.xtec.cat/insllicamunt2/categoria/el-far-dhipatia/


El problema que tenim és que hi ha professors i alumnes que han contribuït a la revista penjant algun article i notícia i, ara que posem llistes noves i que volem eliminar els usuaris antics que ja no formen part de l'institut, si els eliminem del Nodes com a usuaris, ells perden automàticament l'autoria de les seves contribucions, que és substituïda per la d'admin. Això ho trobem molt injust, però tampoc volem que tothom (antics profes i antics alumnes del centre) continuïn tenint accés o drets d'usuari.


Com podem resoldre aquest problema?


Xavier

En resposta a Francesc Xavier Valldeperas Hernandez

Re: Dret a conservar l'autoria una vegada donat de baixa

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Xavier,

si elimineu els usuaris no hi ha forma de conservar aquest autoria. Podeu fer servir el rol de subscriptor amb el que no poden crear ni editar encara que siguin autors de l'article.

Per evitar que entrin a la xarxa, podeu fer servir, de moment, la llista negra (WP-Social login) posant-hi els correus electrònics dels ex-alumnes i ex-professors que tinguin articles creats.

Properament hem de crear un nou rol similar al subscriptor però que no pugui entrar a la xarxa. Però encara no tenim una data concreta.

Fins ara,

Mònica