Restauració usuaris Moodle

Restauració usuaris Moodle

per David Vicente Montañá -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Estava intentant reinciar un curs, i al voler esborrar els usuaris/alumnes del curs, he esborrat tots els usuaris del Moodle.... Trist

Com ho puc arreglar?

Merci


En resposta a David Vicente Montañá

Re: Restauració usuaris Moodle

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola David,

podem demanar una restauració de tot el vostre Moodle si voleu per recuperar els usuaris, però això té alguna que altra implicació que hauríeu de tenir en compte per prendre la decisió:

  • Com no depèn de nosaltres no sabem quan podem trigar a tenir aquesta restauració, pot ser una setmana o un mes.
  • La còpia en principi es faria amb data d'ahir (7 de juliol), tots els canvis posteriors que hàgiu fet al Moodle es perdran, per tant seria convenient que el professorat no fes cap tasca al Moodle fins que estigui resolt.

En cas que finalment decidiu que sí que voleu que fem aquesta restauració hauríeu d'obrir un tiquet al SAU explicant què us ha passat per poder obrir la incidència i iniciar el procés.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Restauració usuaris Moodle

per David Vicente Montañá -

Hola Mònica,

Em sembla una bona solució, demanaré doncs la restauració del Moodle de centre amb data 6 de juliol (el dijous 7 em sembla que ja vaig "espatllar" alguna coseta)

Però estic al "Espai de suport TIC" del SAU, i no veig clar com demanar el tiquet d'incidència que em comentes. Em podries orientar una mica siusplau?