Moodle torna a estar fora de servei

Moodle torna a estar fora de servei

per Maria Gallego Pauli -
Nombre de respostes: 3

Des d'ahir al migdia el Moodle no funciona, i segons l'avís el servei s'havia d'haver restaurat durant el dia d'ahir... Som molts que tenim exàmens de l'EOI i no podem consultar els materials.

En resposta a Maria Gallego Pauli

Re: Moodle torna a estar fora de servei

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Maria!

L'empresa que s'encarrega del manteniment dels servidors ens va informar divendres passat que necessitava 70 hores per recuperar el servei. Per tant, si no surt cap imprevist, s'espera que els serveis d'Àgora-EOI (entre els que es troba el Moodle) tornin a funcionar entre avui dilluns i demà dimarts. Tan bon punt disposem de més informació us ho farem saber (nosaltres només ens encarreguem del manteniment i suport de l'aplicació).

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar. Esperem que la previsió que ens han donat es compleixi i que en unes hores els serveis d'Àgora-EOI tornin a funcionar correctament perquè pugueu consultar els materials.

Una abraçada,

Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Moodle torna a estar fora de servei

per Maria Gallego Pauli -

Gràcies per la resposta. Penso que s'hauria d'enviar una queixa formal a aquesta empresa que s'encarrega del manteniment ja que dimecres hi ha l'examen del C1 i no hem pogut consultar els materials en tots aquests dies previs... 

Gràcies de totes maneres.

Maria