Petició de pàgines dins del nodes

Petició de pàgines dins del nodes

per Josep Esteve Brignardelli -
Nombre de respostes: 2

Bones,

Una pregunta-petició. Teniu previst que dins dels nodes es puguin crear pàgines que només puguin veure les persones que integren el node?

Aquesta possibilitat permetria simplificar els llocs web de l'escola. Per exemple nosaltres tenim una intranet amb recursos per al professorat amb Goggle sites i d'altres faran servir la intranet d'agora. Seria interessant que el nodes es pugués enriquir amb aquesta possibilitat.

Gràcies

En resposta a Josep Esteve Brignardelli

Re: Petició de pàgines dins del nodes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

pàgines dins dels nodes no hi ha però podeu afegir documents que només puguin veure els usuaris que formen part d'un node determinat. A banda d'això, a les pàgines i articles de Wordpress se'ls pot posar una contrasenya de manera que només pugui accedir qui la sàpiga (pàgines o articles privats).

Si ens expliques amb més detall què és el que necessiteu mirem d'ajudar-te a trobar quina és la millor manera de fer-ho.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Petició de pàgines dins del nodes

per Josep Esteve Brignardelli -

Es tractaria de tenir unes pàgines on les persones pertanyents al nodes tinguessin accés directament, un cop han entrat amb el  seu nom d'usuari i password, a un seguit de recursos restringit en funció de si pertanyen p no a aquell node.

Les alternatives que comentes ja les tenia presents, però no em convencen. Si al professorat ha d'accedir a llistes, excels, models de proves d'avaluació... crec que seria interessant que ho poguessin fer mitjançant pàgines amb els enllaços als recursos, com si fos una intranet, ara ho tenim a google sites, i unificar-ho tot a nodes.


Gràcies