Notificació automatica de notes

Notificació automatica de notes

per Lluis Rodriguez Ordoñez -
Nombre de respostes: 4

Hola, sóc en Lluís Rodríguez. He cercat al fòrum i a la documentació i no he sabut trobar la informació que em manca. Voldríem poder configurar una notificació automàtica als alumnes cada cop que se'ls introdueix o modifica una nota. A poder ser en form de missatge al moodle millor que de correu electrònic. És possible?

Moltes gràcies!

Lluís

En resposta a Lluis Rodriguez Ordoñez

Re: Notificació automatica de notes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Lluís,

les tasques incorporen aquesta possibilitat, no se si és a això al que et refereixes. T'adjunto una imatge de la qualificació d'una tasca:


La notificació als estudiants per defecte és "Sí" a menys que ho hàgiu canviat al vostre Moodle. En cas que no vegis pots activar-ho a Administració del lloc | Connectors | Mòduls d'activitat | Tasca | Paràmetres de la tasca -> Paràmetre per defecte per a «Notifica als estudiants».

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Notificació automatica de notes

per Lluis Rodriguez Ordoñez -

Hola Mònica. Primer de tot, gràcies per la resposta.

Per més que ho provo, no acabo de veure com arribes a la imtge que hem mostres. El què voldríem és que cada vegada que una nota és informada, de nou o per primera vegada, l'alumne rebés una notificació. Ja fos una tasca o un simple element de qualificació. De fet, la majoria de les nostres notes són elements de qualificació i no pas tasques.

Quan genero una tasca això és el que veig

Quan genero un element de qualificació, el que veig és això. No trobo cap combobox amb el parametre d'enviament automàtic als alumnes,

Quan provo de configurar els elements de qualificació tampoc ho sé veure

Ni tampoc amb els parametres de qualificacions del curs



per altra banda quan provo de seguir el camí que em comentaves: Administració del lloc | Connectors | Mòduls d'activitat | Tasca | Paràmetres de la tasca -> Paràmetre per defecte per a «Notifica als estudiants». No trobo la ruta que m'indiques.


Moltes gràcies, altre cop i perdò per la quantitat d'imatges

Lluís

En resposta a Lluis Rodriguez Ordoñez

Re: Notificació automatica de notes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Lluís,

per veure aquest desplegable has d'entrar a qualificar un alumne, però només surt a les tasques.

Pel que fa als elements de qualificació, no hem trobat forma de notificar a l'alumnat quan es posa una nota.

Per accedir als paràmetres de la tasca ho has de fer amb l'usuari "admin", potser ho estàs fent amb un usuari gestor i no l'admin?

Fins ara,

Mònica