FACEBOOK

FACEBOOK

per VICENT FORNONS JOU -
Nombre de respostes: 7

Bon dia,

Algú sap con fer que els articles que publiquem a la pàgina web de l'institut "http://agora.xtec.cat/nominstitut" es publiquin directament al Facebook de forma automática. Amb el Twitter si que he trobat com fer-ho ( mitjançant twibble.io) però amb el Facebook no ho se trobar.

Moltes gràcies,

Vicent Fornons


En resposta a VICENT FORNONS JOU

Re: FACEBOOK

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Vicent,
no tenim cap eina per Facebook que faci això.
Podeu fer servir les icones de compartició tot i que quan es comparteix, la imatge no apareix. Intentarem revisar aquest comportament de cara a properes actualitzacions de Nodes.

Fins ara,
Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: FACEBOOK

per CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE -
Doncs sí, seria força interessant que allò que publiquem tinguem l'opció que surti directament al FB. Nosaltres hem d'anar copiant i enganxant els links al fb perquè així els arriba directament als mòbils dels pares si segueixen el canal de l'escola. També tenim lligat el Twitter i el FB i així, tot el que publiquem a FB, a twitter surt automàticament. Faltaria el que diu el company al primer missatge. El botonet de addtoany que serveix per compartir-ho via whatsapp, fb, etc. va bé, però si hi fas click a fb i selecciones la pàgina on vols compartir l'article, s'adjunta automàticament una miniatura d'imatge que no et deixa editar ni treure-li (t'agafa una de les fotos del carrusel de la portada). En canvi si agafes el link copy paste al facebook, llavors i que et deixa agafar miniatura o simplement treure-la. 
En resposta a VICENT FORNONS JOU

Re: FACEBOOK

per TOMAS MAGDALENO MEDEL -
En resposta a TOMAS MAGDALENO MEDEL

Re: FACEBOOK

per VICENT FORNONS JOU -

Bones Tomas,

He provat http://twitterfeed.com i va perfecte. 

Sols passa que quan publiques al facebook t'agafa una foto del carrusel enlloc de la de l'article. Saps com solucionar-ho?

Moltes gràcies a tots per les vostres respostes.

Salut,

Vicent

En resposta a VICENT FORNONS JOU

Re: FACEBOOK

per TOMAS MAGDALENO MEDEL -

No, no tinc cap solució.

Em vaig documentar perquè ho vaig trobar tan estrany com tu. No recordo on vaig trobar que era una qüestió de Facebook. Sembla que té un tipus d'algorisme a la seva opció d'importació automàtica que li  permet de triar la imatge  que hi ha a l'article i que aquesta no té perquè coincidir amb la que nosaltres hem posat com a imatge resum. Via canal RSS rep totes les imatges que conté una galeria o un carrusel i, és clar, la imatge resum.

Per prevenir algun conflicte indesitjat, passo a mode manual i publico l'article directament a Facebook.


Tomàs


En resposta a TOMAS MAGDALENO MEDEL

Re: FACEBOOK

per CARLES LOPEZ PEREZ -

Hola Mònica,

penso que el Feed a Facebook és un tema que interessa a molts centres i que valdria la pena que valoréssiu la possibilitat d'incloure un plug-in com "smash-balloon", (per posar l'exemple més citat al fòrum de Wordpress) o algun altre que doni opcions de personalitzar el Feed. Malauradament nosaltres no podem instal·lar plugins  per que només és pot fer com a administrador del Wordpress.

Per si ho considereu viable, aquest és el link de Wordpress des d'on es pot descarregar.

Moltes Gràcies

Carles López
Cap d'estudis d'FP
Institut Vall d'Hebron

En resposta a CARLES LOPEZ PEREZ

Re: FACEBOOK

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Carles! 


Hem pres nota del teu suggeriment per estudiar-la tan aviat com sigui possible. Us mantindrem informats.

A banda d'això, comentar que també està previst revisar el comportament actual per intentar que en afegir un enllaç a Facebook (que és el contrari del que proposes), s'agafi la imatge de l'article.

Una abraçada i gràcies per fer-nos arribar les vostres propostes de millora! Somrient

Sara