Claus d'accés a un curs les donen... els estudiants?

Claus d'accés a un curs les donen... els estudiants?

per JOSEP LLUIS TEJEDA MARTINEZ -
Nombre de respostes: 2
Hem definit un curs obert a estudiants, que cla que introdueixin una clau facilitada pel professor editor. Al primer estudiant que s'hi inscriu Moodle li indica que la clau li ha de facilitar el professor editor. Pe`ro a partir del segon, tercer, etc... Mooodle li indica que la clau li ha de facilitar l'últim estudiant matriculat... O sigui al segon li facilita el primer, al tercer el segon... com una mena de "cursa de relleus"...

Hem parametritzat malament res? Creiem que no... estem bastant sorpresos per aquest comportament de Moodle. El curs passat no detectàvem aquesta errada.

Alguna idea al respecte?
En resposta a JOSEP LLUIS TEJEDA MARTINEZ

Re: Claus d'accés a un curs les donen... els estudiants?

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Josep Lluís!

Hem estat fent proves i tot sembla funcionar bé als espais Moodle d'Àgora perquè no hem aconseguit reproduir el comportament que comentes referent a la inscripció d'alumnes al curs en modalitat "cursa de relleus". Potser el problema és que heu configurat el vostre Moodle perquè el rol per defecte quan un/a participant s'inscriu a un curs sigui el de Professor/a. Pots indicar-nos l'adreça del vostre centre per intentar esbrinar on està el problema?

Bezos, abrasos i fins aviat!!

Sara