Problemeta a EnquestesphpESP

Problemeta a EnquestesphpESP

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Nombre de respostes: 1
Hola a tothom!
He fet servir per primera vegada el mòdul enquestes-phpESP i l'he trobat molt útil. Voldria comentar dues coses, encara que potser siguin limitacions del mòdul i no de la versió que tenim a Àgora.
-1problema. Si es fan servir 'preguntes Sí/NO', no les interpreta bé a l'informe de 'veure totes les respostes'. És a dir, l'enquesta rutlla bé, però en l'informe diu que 'no hi ha respostes' i, per tant, no et presenta els resultats.
-1comentari. Suposo que l'informe podria millorar-se, però el que trobaria indispensable és que en el buidat 'tants alumnes responen tal cosa' es pogués consultar ràpidament (per exemple passant per sobre del número) la llista d'alumnes que han fet aquesta resposta. Si no hi ha aquesta opció, al final t'obliga a mirar una a una i es perd la gran utilitat del mòdul (mirar l'informe general, extreure dades estadístiques i només parar atenció en algunes respostes que surtin de la norma...)

Només dir que aquests defectes es poden més o menys solucionar fent servir l'exportació a csv que, encara que amb algun defecte (interpreta alguns camps-resposta com a columnes i fa que pugui desquadrar tot plegat) permet tenir un informe global i manipulable.

Atentament,
Joan