ICONES PÀGINA DE PORTADA

ICONES PÀGINA DE PORTADA

per LAIA KOTZ ESPINOSA -
Nombre de respostes: 2

Bona nit,

A la pàgina de la portada, sota la frase, apareixen unes icones "facebook, twitter, wattsap i gmail". En el cas de wattsap, quina és la seva utilitat? En el cas de gmail, com es pot vincular un correu?

I si les volgués eliminar-les, des d'on ho puc fer? No aconsegueixo trobar-ho.


Per una altra banda, voldria preguntar si és possible canviar http://agora.xtec.cat/ceip-perezsala/ per http://agora.xtec.cat/escolaperezsala/.

Cordialment,

Laia Kötz




En resposta a LAIA KOTZ ESPINOSA

Re: ICONES PÀGINA DE PORTADA

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Laia,

A la pàgina de la portada, sota la frase, apareixen unes icones "facebook, twitter, wattsap i gmail". En el cas de wattsap, quina és la seva utilitat? En el cas de Gmail, com es pot vincular un correu?

Aquestes icones serveixen perquè els usuaris puguin compartir els articles o pàgines a través d'aquests mitjans, quan un usuari hi fa clic, envia l'enllaç a qui desitgi a través d'un d'aquests serveis. No s'ha de configurar res.

També us pot ser d'utilitat com a centre si per exemple quan publiqueu una notícia d'una sortida voleu enviar l'enllaç a través de Whatsaap o per correu electrònic als pares dels alumnes.

En cas de voler-ho configurar de forma diferent o desactivar ho podeu fer anant a Tauler | Paràmetres | Addtoany

Per una altra banda, voldria preguntar si és possible canviar http://agora.xtec.cat/ceip-perezsala/ per http://agora.xtec.cat/escolaperezsala/.

Pel fer aquest canvi d'URL el primer que has de fer és demanar el canvi de nom propi a través del SAU, un cop tinguis el nom propi actualitzat, podràs canviar l'URL del Nodes de l'antic al nou. Pots trobar més informació sobre això en aquesta PMF: Què s'ha de fer canviar l'URL d'accés a Àgora? (canvi de nom propi)

Fins ara,

Mònica