Curs de Nodes

Curs de Nodes

per ANDRES PONS PRAT -
Nombre de respostes: 6


m'he apuntat al curs de Nodes, però tinc dubtes:


Amb el recorregut que porto fent la web de l'escola amb nodes em serveix el curs?

Podré aprofitar la feina feta a la web de l'escola?


Moltes gràcies


En resposta a ANDRES PONS PRAT

Re: Curs de Nodes

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Andreu, 

Sí, segur que part de la feina que has fet et serveix per validar algunes de les tasques. De fet, els participants tindreu l'opció de presentar les vostres evidencies a l'espai de pràctiques o a la web del vostre centre. Això sí, si us presenteu més d'un per centre, cal presentar un espai per persona. 

Cordialment, 
Xavi

En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Curs de Nodes

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola de nou, Andreu

Hem estat valorant millor aquest tema i finalment serà necessari fer totes les tasques del curs a l'espai de pràctiques. Un espai per participant per poder avaluar correctament la tasca feta. El curs és de tipus MOOC amb una part molt important de co-avaluació (els participants us avalueu entre vosaltres). Discriminar segons quines tasques dins d'una web de centre on l'estructura pot ser diferent no és trivial. Et puc avançar que les pràctiques no seran farragoses. Si coneixes el concepte (perquè ho has fet a la web del centre), ho implementaràs ràpidament a l'espai de pràctiques i viceversa.  

Cordialment,
Xavi


En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Curs de Nodes

per Rocío Mora -

Creo que los profesores que nos implicamos en el programa piloto el curso anterior, realizando nuestras webs de centro con la ayuda recibida en este forum, deberíamos recibir la certificación del curso o por lo menos alguna certificación. Personalmente no me he apuntado al curso porque tenía otras opciones de formación y de alguna manera la formación la obtuve durante el curso pasado haciendo la web. De todas maneras, en mi centro se han querido apuntar varios profes para poder participar en la web, a los que he animado encarecidamente.

Rocío Mora

En resposta a Rocío Mora

Re: Curs de Nodes

per Laura Dominguez Piñol -

Penso com tu Rocío, el professorat que s'ha implicat en fer NODES hauria de valer. El curs passat vaig "engegar" NODES al centre on estava, ara ho torno a fer en el que estic. Personalment m'apunto per aprendre a fer més coses de les que ja sé amb el NODES, veure les possibilitats que té...  si he de tornar a fer coses que ja sé fer en una pàgina de prova...no sé, potser per als que portem hores provant coses és una mica injust. Potser s'hauria de fer grups, els que s'inicien i els que portem ja hores invertides o saben de wordpress. 

Bé, és sols una opinió.



En resposta a Laura Dominguez Piñol

Re: Curs de Nodes

per ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL -
Jo també m'he apuntat al curs i sóc a nodes des del principi. Personalment m'hi he apuntat per aprendre coses noves com per exemple la part de la xarxa social.
Comparteixo l'opinió de la Laura.
M'ha sorprès el fet que s'hagin de realitzar les pràctiques en un sol espai. Entenc que es fa per una qüestió d'avaluació i controlar el treball. Però trobo que és una mica injust si hem de tornar a fer les mateixes pràctiques que ja hem realitzat al nodes del nostre centre. I ja hi hem dedicat molt temps...
No acabo d'entendre massa com funcionarà el curs. Suposo que quan comencem a treballar-hi ho veurem més clar.

.


En resposta a ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL

Re: Curs de Nodes

per CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE -

Penso com  vosaltres. Vaig engegar Nodes el curs passat i m'he apuntat per si hi ha aspectes que no coneixem, però fer tooooota la feina per fer-la, quan portem tantes hores al darrera per tirar endavant el web de la nostra escola amb Nodes... No ho veig gaire just, però bé, m'adaptaré al que hi hagi.