Càlcul estrany en un qüestionari

Càlcul estrany en un qüestionari

per M.CARMEN SANCHEZ BARRERA -
Nombre de respostes: 3

Faig sovint qüestionaris en el moodle i no m'havia trobat mai amb aquesta incidència que no se com resoldre. He revisat les puntuacions de les respostes varies vegades i he tornat a recalcular sense èxit. Cal dir que estic en un moodle traspassat d'una companya i en el que jo vaig importar al banc de preguntes unes que jo tenia en el moodle del centre on estava i per fer el qüestionari vaig utilitzar preguntes meves i altres de les que ja havien. Ara us envio una imatge per si em podeu ajudar perquè la qualificació en la mateixa resposta la fa de forma diferent per un alumne o altre, veureu que tinc una alumna que te més d'un 11 quan la nota màxima és 10 i hi ha alguns amb -3 en una pregunta que a la resta de companys ha calculat bé. Desprès de donar voltes (ja fa dos dies) vaig pensar que en les preguntes sortia una informació que posava grau de certesa (mai abans ho havia vist) i els alumnes hem van alertar però jo vaig dir que no comprovessin, dons bé he arribat una mica més enllà i he vist que els alumnes que van marcar això son els que tenen la nota malament però no se treure això, potser ja no es pot fer perquè ja l'han fet. Cal dir que ere 20 preguntes, nota màxima 10 per tant cada resposta valia 0,5 si era correcte. Gràcies per aguantar el serial a veure si em podeu ajudar, sinó evidentment ho calcularé manualment però em te obsessionada. Passo també imatge d'una pregunta en fitxers, surt a totes les meves i les que ja estaven al bans de preguntes 

Fitxer adjunt PREGUNTA.jpg
En resposta a M.CARMEN SANCHEZ BARRERA

Re: Càlcul estrany en un qüestionari

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola M. Carmen,

ens podries passar l'enllaç al qüestionari a veure si esbrinem on està el problema?

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Càlcul estrany en un qüestionari

per M.CARMEN SANCHEZ BARRERA -
En resposta a M.CARMEN SANCHEZ BARRERA

Re: Càlcul estrany en un qüestionari

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola M. Carmen,

pel que hem pogut esbrinar segurament en algun moment durant el temps que estava actiu el qüestionari es va modificar el paràmetre "Com es comporten les preguntes" dins dels paràmetres del qüestionari posant-ho a "Retroacció diferia a QBC".

Hem intentat veure si es podia desfer però com l'alumnat ja ha respost fent servir aquesta opció, ja no es pot qualificar amb el mètode "Retroacció diferida" als alumnes que ja van respondre.

Fins ara,

Mònica