Problemes amb el calendari

Problemes amb el calendari

per Mercè Foguet -
Nombre de respostes: 3
Varies vegades he entrat dades al calendari i cap problema, però la última vegada que ho he fet si activo edició canvia de dia, es posa al dia anterior tant la marca de color com a esdeveniments pròxims, al desactivar torna a quedar correctamentSi quan està activada l'edició i per tant incorrecte la data cliques al damunt del dia i de l'anotació diu que no hi ha cap dada i dona la informació i canvies de dia.
Algú si ha trobat? Sabeu com ho puc arreglar o que vaig fer malament?
Moltes gràcies
Mercè
En resposta a Mercè Foguet

Re: Problemes amb el calendari

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Mercè!

Estem estudiant a què es degut el problema (ja que és força estrany i probablement sigui algun tipus d'errada de Moodle). Tan aviat com trobem alguna cosa t'ho farem saber!

Bezos, abrasos i mil gràcies per enviar-nos la incidència!

Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Problemes amb el calendari

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Mercè!

Tenim una bona notícia: hem trobat una forma per solucionar el problema del calendari. Els passos a seguir són els següents:
  1. Accedir amb l'usuari/ària administrador/a a l'apartat Ubicació | Actualitza les zones horàries del bloc d'Administració del lloc per actualitzar la llista de zones horàries
  2. Un cop actualitzada la llista de zones horàries, seleccionar a Imposa la zona horària per defecte l'opció Europe/Madrid o Europe/Andorra.
Bezos, abrasos i gràcies per la paciència!

Sara