Canvi editor TinyMCE ATTO

Canvi editor TinyMCE ATTO

per ESTEVE ANGELATS MORATO -
Nombre de respostes: 2

Al Centre hem actualitzat el Moodle i s'ha esborrat l'editor TinyCEE i només hem pogut instal·lar l’editor ATTO.

Això ens comporta varis inconvenients, com per exemple que no es pot maximitzar la pantalla de l’editor, o bé que  quan entres en html surt tot seguit en lloc de fraccionat per etiquetes,...

Ens interessaria saber si és possible tornar a tenir l’editor TinyMCE d’alguna manera, si el podem instal·lar o com ho podem aconsaguir.

Si us voleu posar en contacte amb mi  aquí teniu el meu mail:

eangelat@xtec.cat

Gràcies 

En resposta a ESTEVE ANGELATS MORATO

Re: Canvi editor TinyMCE ATTO

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Esteve,

Moodle ha deixat de suportar oficialment l'editor de text TinyCEE a properes versions i per això ja l'hem retirada d'Àgora. 

Respecte a les etiquetes HTML no podem fer-hi res ja que és com ho mostra l'editor nou, però sobre maximitzar la pantalla de l'editor una possible solució és que facis clic a la icona Mostra/Amaga blocs que hi ha a la part superior dreta per tenir tota l'amplada disponible i que, des de la cantonada inferior dreta de l'editor l'estiris per tenir més llargada. De totes maneres, sobre aquest punt prenem nota a veure si es pot aplicar alguna solució per tornar a disposar d'aquesta eina.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Canvi editor TinyMCE ATTO

per ESTEVE ANGELATS MORATO -

Gràcies Mònica.

suposava que la cosa anava per aquí, però tenia l'esperança de poder  tenir una solució, ja que l'editor nou Atto per mi crec que és inferior al anterior.

De totes maneres si hi ha alguna possibilitat de poder instal·lar  l'anterior, per petita que sigui, t'agrairia que m'ho fessis saber.


Gràcies una vegada més.


esteve