Canvi de l'espai de suport a la portada principal

Canvi de l'espai de suport a la portada principal

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 1

Hola!

A partir de primera hora del matí d'aquest proper dilluns 19 de gener, el suport al projecte Àgora-Nodes passarà a fer-se des de la portada principal. Per aquest motiu, a la pàgina principal del portal d'Àgora (http://agora.xtec.cat):

 

Per tant, a partir de dilluns:

  • El fòrum de dubtes d'aquest curs (http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/view.php?id=1243) passarà a ser de només lectura per si heu de consultar dubtes previs. 
  • Els dubtes/comentaris/incidències que trobeu a partir de dilluns, els haureu d'enviar al fòrum de dubtes que crearem a la portada d'Àgora. Dilluns us facilitarem l'enllaç del fòrum nou, que també posarem a la descripció del fòrum de dubtes actual perquè us sigui fàcil de trobar.
  • A banda del fòrum de suport, també es traslladaran a la pàgina principal les preguntes freqüents que estem revisant i ampliant per facilitar la incorporació als centres que en breu sol·licitaran el servei d'Àgora-Nodes. Les vostres aportacions ens han ajudat a detectar, entre d'altres, els punts més complexes i, per aquest motiu, estem treballant per intentar facilitar la posada en marxa i reduir els dubtes dels centres nous. 
  • Tot i això, el projecte encara està en fase pilot i, per tant, no deixeu d'enviar els dubtes, incidències i propostes de millora com heu fet fins ara (l'únic canvi serà que a partir de dilluns haureu de fer-ho a un altre fòrum).
  • Continuareu tenint accés a aquest espai de suport des d'on podreu consultar tota la informació que s'ha generat durant els primers mesos del pilot (presentació del pilot, glossari...).

 

Per descomptat, si teniu qualsevol dubte en relació a aquest tema ja ens direu!

Una abraçada i mil gràcies una vegada més per la vostra col·laboració!

Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Subscripció al fòrum de suport nou

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola!

Tal com us havíem anunciat, ahir es va traslladar la informació d'aquest espai de suport (fòrum, documentació...) a la pàgina principal del portal (http://agora.xtec.cat).

Per aquest motiu, a partir d'ara trobareu els enllaços més destacats dels espais de suport nous a la part superior de la portada:

Accés als espais de suport d'Àgora-Nodes

 

Si voleu continuar rebent els missatges del fòrum, heu de seguir els passos següents:

  1. Accediu al fòrum nou de suport Àgora-NODES: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/view.php?id=1721
  2. Feu clic sobre l'enllaç "Entrada" que trobareu a la part superior de la pantalla i introduïu el vostre nom d'usuari/ària i contrasenya.
  3. Feu clic a l'enllaç "Subscriu-me a aquest fòrum" que trobareu al bloc CONFIGURACIÓ

Subscripció al fòrum

Si teniu qualsevol dubte i/o comentari ja ens direu! Ens trobem als fòrums!!

Una abraçada,

Sara