Autenticació per LDAP amb XTEC

Autenticació per LDAP amb XTEC

per IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ -
Nombre de respostes: 4

Hola,

A l'Institut Vidreres tenim activat el sistema d'autenticació per LDAP amb la XTEC i funciona correctament. Ens acabem de trobar, però, amb dos casos de dos profes que no tenien XTEC i han sol·licitat el compte. S'hi poden identificar correctament als serveis XTEC (correu...) però no entren al moodle del centre.

Els he dit que enviïn un missatge a la XTEC i la resposta que han rebut és aquesta:

"Per tal de poder accedir al Moodle li passem un enllaç en el qual trobarà un seguit de preguntes frequents i allà podrà resoldre el problema.
http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/page/view.php?id=581
Si tot i aixi segueix sense poder entrar, tornis a posar en contacte amb nosaltres de nou.
"

L'única PMF que tindria relació seria aquesta, però com que la resta de profes podem entrar per LDAP sense problema entenc que no és la configuració al nostre moodle el que falla.

Pot ser que els comptes nous triguin un temps a ser incorporats al llistat que cal per LDAP?

Irene

En resposta a IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ

Re: Autenticació per LDAP amb XTEC

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Irene,

podríeu comprovar si aquests usuaris poden accedir a serveis com XTECBlocs?

Fins ara,
Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Autenticació per LDAP amb XTEC

per IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ -

Ho hem comprovat a un cas i sí que pot identificar-se a XTEC Blocs però encara no funciona al moodle. Suposo que a l'altre cas serà igual.

En resposta a IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ

Re: Autenticació per LDAP amb XTEC

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Irene,

el problema és que teniu marcada l'opció "Evita la creació de nous comptes durant el procediment d'autenticació authpreventaccountcreation" i per això, només es poden autenticar amb LDAP els usuaris que ja tenen el compte creat. Tens dues opcions:

  • Desmarcar aquesta casella: fent això, els usuaris que es vulguin autenticar via LDAP (qualsevol usuari XTEC) o GoogleAuth (només els del domini que teniu afegit) podran fer-ho.
  • Afegir els usuaris de forma manual: fent això, es podran autenticar només els usuaris XTEC que hagis afegit, la resta no ho podran fer.

Tingues en compte que, ara mateix, cap usuari del vostre domini de Google es podrà autenticar si no els has afegit manualment abans.

Fins ara,

Mònica