Descàrregues

Descàrregues

per FERRAN JIMENEZ SIMON -
Nombre de respostes: 2

Bona tarda,

Des de que hem començat el curs hem vist que tots els arxius del curs passat han desaparegut, cosa que ja ens va bé, però a l'hora de penjar nous arxius (pdf) sembla que ho fa però quan cliquem al menú corresponent diu per exemple:

No s'ha pogut trobar la pàgina que volíeu a Escola Forn d'Anells: '/escolaforndanells/intranet/index.php?module=IWdocmanager&func=sublevel&cid=10&start=0'.

La nostra adreça és: https://agora.xtec.cat/escolaforndanells/intranet/index.php?module=usuaris&type=user&func=login

A què és degut? en principi no hem tocat res i fins ara funcionava. Gràcies.

Ferran Jiménez

En resposta a FERRAN JIMENEZ SIMON

Re: Descàrregues

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Ferran,

Tal i com es va explicar en aquesta notícia del 18 de juliol i en dos missatges enviats al correu XTEC del centre (la bústia associada al codi de centre), el mòdul de gestió de documents ha canviat. Ara hi ha un altre mòdul, que conté tots els documents i categories de l'anterior, però que s'ha de configurar per tal de que els usuaris hi puguin accedir.

En el cas del bloc Menú principal, hi vàreu afegir varis enllaços al mòdul de documents que no es varen poder canviar durant el procés d'actualització de la Intraweb. Us els hem corregit per a que apuntin al mòdul nou, però ara us faltarà anar a l'administració del mòdul i indicar quins grups poden accedir a quines categories. Tal i com està ara, només hi poden accedir els administradors.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora