Fòrum de preguntes i respostes

Fòrum de preguntes i respostes

per IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ -
Nombre de respostes: 2

Hola,

Tinc una activitat muntada amb un fòrum de preguntes i respostes (http://agora.educat1x1.cat/ies-vidreres/moodle/mod/forum/view.php?id=7326) on he eliminat un dels permisos per a l'alumnat, suprimir missatges propis dins el termini.

En teoria (i així funcionava abans) l'alumnat no pot veure els missatges de resposta fins no haver enviat el seu. Avui m'he dut una sorpresa treballant a l'aula: no poden veure les respostes del fil fins i tot després d'haver enviat la seva resposta.

Teniu constància d'algun problema amb aquesta activitat? No sé si pot tenir relació amb el fet d'haver eliminat el permís per suprimir els missatges propis però altres vegades ho havia fet i funcionava correctament.

Irene

En resposta a IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ

Re: Fòrum de preguntes i respostes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Irene,

hem fet la prova d'entrar com una alumna que havia escrit a l'entrada "Diapostivia 11" i sí que pot veure els missatges del fil. Pots indicar-nos algun alumne/a concret que, en escriure a un fil, no pugui veure els missatges?


Fins ara,
Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Fòrum de preguntes i respostes

per IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ -

Ostres, hauria hagut de fer una captura de pantalla. Era curiós perquè es mostrava el seu missatge i la resta amb el text que diu que no es pot veure el contingut. Passava almenys a dos estudiants però ara no ho recordo quins (com que treballen en grup no sé quin de cada grup s'hi havia identificat per fer l'activitat). Miro d'esbrinar-ho...