Error en qualificacions

Error en qualificacions

per JOSEP MIS ESCOLA -
Nombre de respostes: 2

Hola Mònica,

Tinc un problema amb les qualificacions del curs http://agora.educat1x1.cat/iesmarti-i-pol/moodle/course/view.php?id=22. Quan intento veure les qualificacions d'usuari o exportar-les en format Excel em surt el missatge "S'ha produït un error durant el càlcul de la qualificació: Probablement una referència circular o formula de càlcul errònia. Més informació d'aquest error".

De moment només hi ha el primer exercici del curs (per ara no en tinc més). Es tracta del qüestionari Exercici 1 (tema 1) s/8 (repàs). De fet és un exercici aprofitat del curs passat i ja em va donar problemes perquè tot i tenir 8 preguntes me'l puntuava sobre 16 i no hi havia forma de canviar-ho. Així que vaig decidir refer-lo amb les mateixes preguntes i aquest cop sí que me'l puntua sobre 8, però a l'hora de visualitzar-lo o exportar-lo tinc aquest problema.

Per altra part, les qualificacions dels altres cursos del mateix Moodle sembla que funcionen bé. Potser es tracta d'algun detall que m'ha passat per alt, si és així disculpa'm.

Salutacions,

Josep Mis

INS Miquel Martí i Pol (Cornellà)

C4 Bioquímica Clínica 1r grup A

En resposta a JOSEP MIS ESCOLA

Re: Error en qualificacions

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

per l'error que et dóna el problema sermbla que és que hi ha alguna fórmula que falla. He vist que tens vàries fòrmules al llarg del qualificador una d'elles per exemple:

=sum(##gi4561##;##gi7882##;[[2m3]];##gi4562##;##gi4563##;##gi4565##;##gi4566##;##gi4567##;##gi10181##;##gi10502##;##gi4583##;##gi4582##)/87

Hauríeu de revisar-les totes perquè l'error ha de venir d'aquí.

Fins ara,

Mònica