Columna dreta

Columna dreta

per ALBERTO VILLANUEVA MORCILLO -
Nombre de respostes: 6

Hola.

Amb l'actualització de la nova versió del Moodle, tots els Blocs que tenía configurats apareixen a la columna de l'esquerra. És possible activar també la columna de la dreta?

No trobo com fer-ho...

Gràcies per avançat.

Salut!

    Albert

En resposta a ALBERTO VILLANUEVA MORCILLO

Re: Columna dreta

per Montse Pujol i Caimel -

Hola,

He vist que sí, que és possible. Cal anar amb les credencials de l'Administrador del lloc a Aparença/Temes/XTEC2 i allà veuràs que posa Disposició dels blocs i tries l'opció que vols: Blocs als dos laterals.

Montse

En resposta a Montse Pujol i Caimel

Re: Columna dreta

per ANNA MARIA PEREZ SANCHEZ -

Gràcies per la informació, així ho he fet.

Ara bé, després d'haver-ho configurat perquè es vegin les columnes en els dos laterals, al dia següent només ho veia tal com ho havia fet en el google Chrome, en canvi en el firefox no.

 

Avui, des del meu ordinador ho veig bé en els dos navegadors, perè en altres ordinadors només es visualitzen els blocs en la columna de l'esquerra.

Sabeu a què es deu i com es pot solucionar?

 

Gràcies!

 

Anna

En resposta a ANNA MARIA PEREZ SANCHEZ

Re: Columna dreta

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola a tots!

Estem treballant per intentar trobar una solució a aquesta incidència que comenteu, que és deguda a la configuració actual de la memòria cau del Moodle. Tan bon punt quedi resolt us avisarem perquè ens ho confirmeu (procurarem que sigui durant aquesta setmana). Mentrestant, com a solució provisional, us aconsellem que, a mesura que accediu des d'un navegador i us trobeu que els canvis no estan actualitzats, buideu la memòria cau del Moodle, accedint amb l'usuari/ària admin a l'apartat "Administració del lloc | Desenvolupament | Buida totes les memòries cau". A mesura que ho aneu fent, cada vegada seran menys les vegades que encara es visualitzaran els continguts com abans de fer els canvis (el problema precisament és que ara mateix aquesta memòria cau, per qüestions de rendiment, es desa a cadascun dels servidors enlloc de fer-ho de forma centralitzada i, per aquest motiu, cal anar-la esborrant també a cadascun dels servidors).

Us mantindrem informats.

Una abraçada i disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar,

Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Columna dreta

per IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ -

Gràcies! Jo m'havia trobat amb el mateix però veig que ja esteu sobre la pista.

A punt per començar de nou, bon curs Somrient

Irene

En resposta a IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ

Re: Columna dreta

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola!

De moment s'ha aplicat una solució provisional per esborrar cada nit a tots els servidors d'Àgora el contingut d'aquesta memòria cau. Per tant, en ocasions la propagació dels canvis realitzats (com per exemple modificació dels paràmetres de configuració de l'aparença), no es farà a tots els servidors fins al dia següent.

Tot i així, continuem treballant per trobar una solució definitiva que no ens obligui a esperar al dia següent per visualitzar els canvis fets.

Una abraçada,

Sara