Errada en enviament missatges amb adjunts als fòrums

Errada en enviament missatges amb adjunts als fòrums

per Carles Pinar Garcia -
Nombre de respostes: 2

Hola,

Al nostre Moodle acabem de descobrir que si enviem un missatge amb fitxer adjunt (doc, pdf), tot i respectar que no passi de mida, ens retorna una error que diu:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, info@xtec.cat and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Fet el mateix des d'un altre ordinador però també amb el Firefox dona un missatge d'error del propi navegador com aquest:

Error de reinici de la xarxa
S'ha reiniciat la connexió al servidor mentre la pàgina s'estava carregant.
L'enllaç al lloc s'ha perdut de manera inesperada mentre es negociava una connexió o es transferien dades. Això pot ser degut a una fallada de la xarxa en algun lloc entre el lloc i el vostre ordinador. Si el problema continua consulteu la documentació del sistema o demaneu ajuda a l'administrador o proveïdor d'Internet (ISP).

He revisat els nostres fòrums i he trobat que quan he volgut entrar a editar un missatge que contenia un adjunt també peta i diu:

Error: Database connection failed.
It is possible that the database is overloaded or otherwise not running properly.
The site administrator should also check that the database details have been correctly specified in config.php

Per acabar aquest rotllo, fa un moment quan ja havia escrit aquest missatge per primera vegada, he pensat en adjuntar un arxiu per veure si a vosaltres us anava bé l'enviament i també m'ha petat i he perdut el missatge. Penso que deu passar alguna cosa amb el servidor. Em podeu ajudar ?

Gràcies,
Carles

En resposta a Carles Pinar Garcia

Re: Errada en enviament missatges amb adjunts als fòrums

per Eduard Cercos Hortelano -
Hola,
hem pogut detectar la causa d'aquest problema, que efectivament estava en el servidor. L'espai temporal on es pugen els fitxers i s'analitzen abans de desar-los en l'espai de cada centre havia quedat ple. L'hem duplicat i ja ha de funcionar correctament.

Salutacions!
En resposta a Eduard Cercos Hortelano

Re: Errada en enviament missatges amb adjunts als fòrums

per Carles Pinar Garcia -
Hola de nou,
Efectivament ja funciona !
Gràcies per la rapidessa. Són problemes que t'acaben posant dels nervis perquè trigues en pensar qeu NO és culpa teva i mentrestant revises i revises desesperadament que has pogut fer malament.
A reveure,
Carles