Temes d' un curs.

Temes d' un curs.

per Josep LLuís Giménez Acha -
Nombre de respostes: 3
Hola:

La veritat és que estic intentant copiar una activitat del Tema 1 al Tema 2 i no veig per enlloc (segur que és una tonteria) com fer per disposar en pantalla de tots els temes del meu curs i només haver de baixar l' activitat en qüestió.

Perdoneu ... però on haig d' anar per veure tots els temes del curs???

Gràcies, com sempre, per la vostra col·laboració.

Josep LLuís
Escola Les Corts
En resposta a Josep LLuís Giménez Acha

Re: Temes d' un curs.

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Josep Lluís!

En principi si fas clic sobre el botó Activa edició que trobaràs a la part superior dreta de la pantalla hauries de poder consultar totes les seccions del curs. Si ho proves i no funciona ja ens passaràs l'enllaç del curs i una mica més d'informació per intentar-te ajudar Somrient

Una abraçada,
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Temes d' un curs.

per MIRIAM REDONDO DIAZ -
Hola

Comenteu en diversos fils que en activar l'edició, el professor editor veu tots els temes del curs encara que estigui seleccionada l'opció "mostra una secció per pàgina".

En el moodle del nostre centre no passa així, si seleccionem aquesta opció, l'edició del curs es fa molt pesada (sobretot al copiar etiquetes, copiar formats títols, desplaçar activitats,...) perquè encara que facis clic a "Torna a la pàgina inicial" per veure tot el curs, acaba mostrant un sol tema cada cop que fas un canvi, o deses qualificacions o tornes al curs.

És a dir, passa justament el contrari del que comenteu vosaltres en altres fils (com aquest), per defecte es mostra només un tema.
Hi ha alguna manera de configurar-ho perquè sigui tal i com vosaltres dieu que hauria de ser,... o és que hi ha algun error en el nostre moodle?

Us deixo l'enllaç al moodle del centre i a alguns dels cursos on passa això (encara que crec que passa a tots, però no ho he comprovat al 100%)

Moodle IEA Oriol Martorell, curs de C.Naturals, Curs de CMC de Batx,

Gràcies per la vostra atenció!


En resposta a MIRIAM REDONDO DIAZ

Re: Temes d' un curs.

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Míriam,
hem estat fent proves amb diferents Moodle i hem vist que efectivament quan edites un recurs et mostra només dita secció i cal tornar a fer clic a "Torna a la pàgina principal del curs" per tal de veure tots els temes.

Fins ara,
Mònica