Fòrum Àgora-MOODLE

Veure cursos ocults

Veure cursos ocults

per Míriam Redondo Díaz -
Nombre de respostes: 4
Hola

Ens interessaria que el professorat editor del centre pugues veure totes les categories i els cursos ocults dins el llistat de cursos, encara que no hi pugues accedir als continguts.

En la definició de rols hem configurat permís per veure categories ocultes, i permís per veure cursos ocults en el rol professor editor.
Tot i així no hem aconseguit que els professors editors vegin les categories ocultes ni tampoc el nom dels cursos que hi ha dins. Només veu els cursos (les categories no) en els que té rol de professorat.

Què més hem de configurar perquè sigui real aquest permís? I ja posats... quan hem "permès" veure categories ocultes que és el que hem permès en realitat?... perquè al llistat de cursos aquestes categories ocultes no es poden veure.

Moltes gràcies per l'atenció!

En resposta a Míriam Redondo Díaz

Re: Veure cursos ocults

per Míriam Redondo Díaz -
Perdoneu, he oblidat afegir que el moodle és del IEA Oriol Martorell: http://agora.educat1x1.cat/cepa-oriol-martorell/moodle/

Moltes gràcies per l'atenció!
En resposta a Míriam Redondo Díaz

Re: Veure cursos ocults

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Míriam,
això passa perquè el professor editor també és un usuari autenticat i aquest rol no té permís per veure aquestes categories i cursos ocults.

Si definíssiu que l'usuari/ària autenticat té permís per veure-les et funcionaria, però aleshores, l'alumnat també les podria veure.

Per solucionar aquest fet es pot crear un nou rol (clonat de l'usuari autenticat) i reanomenar-lo com a Professorat autenticat, i deixar tot per defecte, canviant els paràmetres de visualització de les categories ocultes. Finalment, caldrà assignar globalment aquest rol a tot el nostre professorat. Per fer-ho caldrà donar permís al rol nou per poder ser assigant a sistema (això es fa també dins de l'edició del mateix rol al paràmetre "Tipus de context en què pot ser assignat aquest rol").

Fins ara,
Mònica