NO VEIG QUALIFICACIONS D'UN CONTINGUT REMOT

NO VEIG QUALIFICACIONS D'UN CONTINGUT REMOT

per Erika Ferrate Curto -
Nombre de respostes: 4
Hola, he detectat que els alumnes de 4t d'ESO de tecnologia fan les activitats interactives però jo no veig les notes al bloc de qualificacions de continguts remots. Si jo ho miro a través del meu perfil em surt com si no les haguessin fet. En canvi si ho miro al perfil de l'alumne, a ell si que li surt... podeu provar amb l'usuari "lluiscamino".

Gràcies!
En resposta a Erika Ferrate Curto

Re: NO VEIG QUALIFICACIONS D'UN CONTINGUT REMOT

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Erika,
pel que hem pogut veure, l'alumne tampoc no pot veure les qualificacions dins del Moodle d'Àgora. Sí que les pot veure dins del Moodle d'Edebè que s'obre en fer clic al contingut remot de l'editorial.

Segons les darreres proves que es va fer amb aquesta editorial, no tenen implementada l'opció de desar les qualificacions al Moodle d'Àgora.

Per més informació pots consultar la pregunta freqüent Quins proveïdors de continguts s'han provat a Àgora amb el mòdul de Marsupial?

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: NO VEIG QUALIFICACIONS D'UN CONTINGUT REMOT

per Erika Ferrate Curto -
Hola Mònica, Et copio el correu que m'han enviat els tècnics d'Edebe, on em diuen que estan intentant contactar en vosaltres per resoldre el tema de unes credencials.

 

Els nostres tècnics estan tenint problemes per tornar les dades del seguiment dels alumnes al col·legi (en còpia) Sagrada Família, de Sant Carles de la Ràpita.

 

Copio, a continuació el mail dels tècnics:

 

Con respecto al seguimiento he hecho una prueba tratando de sacar el máximo de información y veo que se produce un error de autenticación cuando enviamos los datos de seguimiento a su servicio web. Es decir, al intentar conectarnos a su servicio web se nos pide un usuario y una contraseña que desconocemos, y al intentar enviar los datos sin esas credenciales da error lógicamente. Mi duda es de dónde se sacan estas credenciales en el caso de estos centro de Àgora, porque con otros sistemas esas credenciales se las pasamos nosotros para que lo configurasen.

Por ejemplo, en uno de nuestros envíos de seguimiento recibimos este código de error:

{'Resultado': {'Intentos': 1L, 'Estado': 'FINALIZADO'}, 'idUnidad': 4023, 'idActividad': 4024, 'idUsuario': u'430', 'idCentro': u'43002958', 'idContenidoLMS': u'222'} (RespuestaResultadoExtendido){
   Resultado = "KO"
   DetalleError = 
      (TipoDetalleError){
         Codigo = "1010"
         Descripcion = "Authentication error. 
The user requesting access to this Web service method is not correct."
         
Observaciones = None
      }

Aquestes credencials que demana el seu servei web de seguiment són pròpies del centre o són d’àgora? Tan aviat les tinguem podrem enviar les dades directament i configurar el nostre sistema per a que es faci automàticament.

 

Moltes gràcies per avançat,


Ens pots donar un cop de mà?

Moltes gràcies
En resposta a Erika Ferrate Curto

Re: NO VEIG QUALIFICACIONS D'UN CONTINGUT REMOT

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Erika!

Com veuràs, fa un moment hem respost a la tècnica d'Edebé per facilitar-li la informació que ens demanava. En concret:

"En principi les credencials que heu d'utilizar quan feu la crida al servei web de seguiment són les mateixes que vau facilitar al centre i que ja s'estan utilizant per descarregar l'estructura de llibres i/o validar l'accés als llibres."

Quedem a l'espera que ens confirmeu si, quan Edebé faci aquests canvis als seus serveis web de seguiment, queda resolta la incidència. 

Un abraçada,
Sara