Moure seccions (temes)

Moure seccions (temes)

per Ana Romeo -
Nombre de respostes: 4
Bon dia a tots,
Jo continuo tenint molts problemes per moure i organitzar els elements d'un curs. Especialment, em resulta impossible desplaçar les seccions o temes amunt i avall. Aquest problema -que per mi és greu- ja ve de l'any passat;  he llegit les intervencions que en parlen i he intentat aplicar les solucions, però no he tingut èxit.

El meu problema és el següent: no puc moure les seccions (temes) dins d'un curs. El botó per arrosegar sembla que funciona, però no és així, a vegades aconsegueixo desplaçar el tema dues seccions més amunt o avall i quan torno a obrir, la secció s'ha quedat on era al començament.
Les versions dels navegadors són noves i no tinc instal.lat l'SMArt.
De tota manera, s'hauria de resoldre el problema de forma general, perquè als ordinadors de l'escola no tenim permisos per modificar res i aquesta acció amb la versión antiga del Moodle no donava cap problema.

Gràcies per la vostra atenció,
Ana
En resposta a Ana Romeo

Re: Moure seccions (temes)

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Ana,
hem provat amb un dels vostres cursos a l'atzar i hem aconseguit moure els temes, també hem sortit i tornat a entrar i ha funcionat correctament.

Ens podries indicar algun dels cursos en concret que us fallen? i també quin sistema operatiu feu servir i les versions dels navegadors amb què heu provat?

Fins ara,
Mònica
En resposta a Ana Romeo

Re: Moure seccions (temes)

per Raül Fernández -
Hola Ana, hi ha un error conegut que sobretot es dona amb windows7 + Chrome.
Si feu servir el firefox, crec que no tindreu problemes.

L'error no només el donen els drivers de la smart, també venen d'un servei Tabletinputsevice (preparat per a pantalles tàctils) que porta el win7 de sèrie.-
En resposta a Raül Fernández

Re: Moure seccions (temes) i quota d'espai superada

per Ana Romeo -
Moltes gràcies a tots dos,
A casa he aconseguit sol.lucionar el problema: he actualitzat el Chrome, vaig eliminar vídeos i arxius flash de les etiquetes (que, a vegades es quedaven penjats), vaig esborrar un servei del Vaio que vaig llegir que podia donar errors i ara puc moure les seccions.
A l'institut és un altre història, els ordinadors estan congelats i les versions dels navegadors són antediluvianes... Amb algunes versions de Firefox que hi ha a les aules, per exemple, no es reconeixen els icones del tema de Moodle i hi surten les informacions contextuals (foro, arxiu...) en comptes de les imatges que toquen... És a dir, no veig que el problema tingui fàcil solució. Espero que sigui la versió de Moodle la que es torni més amistosa amb la diversitat de programes, drivers i serveis que hi circulen pels ordinadors i que ens faciliti les funcions habituals.

Bé, aprofito per plantejar un altre problema que m'he trobat avui. Estic organitzant les aules i m'ha sortit el següent missatge:

ATENCIÓN: Este Moodle ha superado la cuota de espacio disponible.
No se podrá subir ningún fichero ni generar ninguna copia de seguridad hasta que no se libere espacio y/o se solicite una ampliación de la cuota.

Per suposat, li he enviat un missatge al company que s'encarrega  del Moodle i de la Intranet, però, és diumenge i si la meva sol.licitut per aquí pot avançar el procés, estaré molt agraïda. 

No cal dir que la necessitat d'espai a l'aula és urgentíssima. Només espero que l'ampliació de la quota sigui un tràmit ràpid.

Salutacions cordials

Ana


En resposta a Ana Romeo

Re: Moure seccions (temes) i quota d'espai superada

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Ana,
què bé que finalment hagis pogut solucionar el problema!

Pel que fa a l'ampliació de la quota, en quant el gestor del vostre centre faci la sol·licitud no acostumem a trigar més de 24h. Malauradament no podem avançar aquest tràmit, heu de ser vosaltres els que demaneu l'ampliació abans.

Fins ara,
Mònica