no puc entrar al moodle

no puc entrar al moodle

per Ramon Masip Treig -
Nombre de respostes: 3
Benvolguts,
Des de fa aproximadament una setmana, no puc entrar al moodle 1.9 ni al moodle 2, pensava que seria algun problema general de manteniment però crec que no és així, en tot cas, el que em preocupa és la pàgina del moodle 1.9 perquè no puc entrar com administrador ni com a professor editor, no em reconeix la contrasenya de admin!!
Tinc entès que la contrasenya del moodle2 la enviareu per correu, no?

Podeu mirar què passa?


Gràcies
En resposta a Ramon Masip Treig

Re: no puc entrar al moodle

per ANTONI GINARD LLADO -
Hola Ramon,

En el cas del Moodle 1.9 hem vist que els usuaris admin i rmasip1 estaven configurats per entrar al Moodle només des de la intranet. A més, el connector del Moodle de la base de dades externa estava desactivat, cosa que impedia, a la pràctica, que aquest dos usuaris poguessin entrar. Hem canviat la configuració d'aquests dos usuaris per a que entrin directament des del Moodle i hem tornat a activar el connector d'autenticació per la base de dades externa.

En el cas del Moodle 2, no hem trobat cap problema. La contrasenya de l'usuari/ària admin es va enviar per correu a la bústia del centre i als gestors, en el vostre cas rmasip1. En cas de que no pugueu entrar, el gestor de centre (tu) pot demanar el canvi de contrasenya des del portal de gestió dels serveis d'Àgora.


Atentament,

Toni Ginard
Equip Àgora
En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: no puc entrar al moodle

per Ramon Masip Treig -
HolaToni,

Ja puc entrar, tot funciona. Moltes gràcies,
Suposo que el problema ha sigut que havia activat l'opció d'entrar al moodle des de la intranet, no sabia que si feia això quedava desactivat l'accés al moodle de forma directa (o sigui des de la pàgina del moodle),
Estem mirant d'utilitzar la pàgina de la intranet, tinc la pregunta següent:
Per l'accés al moodle, poden estar activat l'accés des de la intranet i també l'accés des de la pàgina principal del moodle?

Moltes gràcies
Ramon Masip
En resposta a Ramon Masip Treig

Re: no puc entrar al moodle

per ANTONI GINARD LLADO -
Hola Ramon,

El comportament és diferent en el Moodle 1.9 (antic) i en el Moodle 2. En el cas del Moodle 1.9, els usuaris només poden entrar per una via (o a través de la Intraweb o a través del Moodle), en canvi en el Moodle 2 es pot entrar per les dues vies simultàniament.

Això sí, en ambdós casos, si canvies la manera predefinida d'entrar al Moodle, és imprescindible que tinguis activat el connector d'autentificació del Moodle anomenat Base de dades externa. En cas contrari, et passarà el que t'ha passat abans: que els usuaris als que s'ha canviat la manera d'entrar queden totalment inhabilitats per entrar al Moodle per qualsevol via.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora