No puc entrar com a gestor del moodle

No puc entrar com a gestor del moodle

per Elvira Fonoll Regal -
Nombre de respostes: 3
Hola sóc administradora i també gestora del moodle http://agora.xtec.cat/iesferrantallada/moodle/ i també com a professora tinc cursos, el fet és que com a professora i com a gestora comparteixo és clar el mateix correu i també el nom d'usuari del moodle , ja he entrat com a professora per comprovar com es veuen els cursos , he mirat d'entrar com a gestora i no em deixa ,no recordo si havia de posar gestor o gestora o el mateix usuari, en el cas que el moodle detecti dos usuaris ( però tinc dues claus una per gestora i una altra per profe) podria ser la causa que no em deixi entrar o ....és que igual que hi ha admin hi ha algun nom curt per gestor....em podríeu ajudar ?
En resposta a Elvira Fonoll Regal

Re: No puc entrar com a gestor del moodle

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Elvira,
potser estàs confonent el concepte de gestor/a del Moodle i del Portal d'Àgora (http://agora.xtec.cat/portal).

Al Moodle hi ha l'usuari/ària admin (només en pot haver un) i també pots fer que determinats usuaris siguin gestors, aquests tenen gairebé els mateixos privilegis que l'admin, no és recomanable que n'hi hagi molts. Per donar permisos de gestor/a a un usuari/ària ho has de fer des d'Administració del lloc | usuaris | Permisos | Assigna rols globals.

He entrat al vostre Moodle i en aquest punt, no teniu cap gestor definit.

Per altra banda, com et deia, al Portal d'Àgora també hi ha el perfil del gestor/a del centre, que és la persona o persones que designa el centre per fer peticions d'ampliacions d'espai, serveis, etc... deu ser aquí on tu ets gestora, i a on has d'entrar amb el teu usuari/ària i contrasenya xtec.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: No puc entrar com a gestor del moodle

per Elvira Fonoll Regal -
gràcies Mònica és cert ho havia confós , com que vau recomanar tenir un gestor pel moodle, res impedeix que em doni aquest rol encara que també tingui cursos suposo...moltes gràcies de nou !