Configurant l'API de google

Configurant l'API de google

per IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ -
Nombre de respostes: 2
Hola,

Anava a registrar el moodle del centre a Google OAuth2.0 (o com sigui que es diu) tal i com està explicat a http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/jtm2/bloc_4/practica_2 i m'ha sorgit un dubte.

En primer lloc, utilitzo un compte del centre, i ja m'ha quedat clar per altres consultes a aquest mateix fòrum que després cada persona haurà d'identificar-se amb el seu compte personal.

El meu dubte és el següent: al manual diu que hem de posar l'adreça del moodle del centre. Entenc que és l'adreça del moodle 2, que és http://agora.educat1x1.cat/ies-vidreres/moodle2/ perquè si poso la del moodle actual, en versió 1.9 (http://agora.educat1x1.cat/ies-vidreres/moodle/), no servirà de res. Però si poso la del moodle 2 a la jornada tècnica ens van informar que l'adreça "moodle2" és provisional, així que entenc que en fer el canvi de nom el registre ja no funcionaria.

Quina és l'adreça que haig d'escriure per registrar el moodle del centre a Google OAuth2.0? Quan es farà efectiu el canvi d'adreça del moodle2?

Gràcies!!

Irene
En resposta a IRENE SALOME MARTINEZ PEREZ

Re: Configurant l'API de google

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Irene,
efectivament quan es faci el canvi d'adreça el 15 de juliol haureu de modificar la configuració al Google. L'adreça que funcionarà a partir d'aquesta data és http://agora.educat1x1.cat/ies-vidreres/moodle/.

Fins ara,
Mònica