Restauració de cursos

Restauració de cursos

per M.carmen Portoles Montel -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Al Moodle de l'EOI de Lleida tenim problemes per restaurar els cursos de 4t i 5è semipresencial. He fet una còpia de seguretat de cadascun dels cursos i les tinc al Dropbox. Pesen 340 i 370 M respectivament però no puc carregar-les al Moodle.

Una altra pregunta - hem de crear el curs de 3er d'anglès semipresencial pel proper curs i voldria saber des d'on he de carregar aquest curs, on puc trobar-lo.

Som molt nous en tot el tema del Moodle ja que comencem enguany.

Moltes gràcies.

Carme Portolés

En resposta a M.carmen Portoles Montel

Re: Restauració de cursos

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Carme,
si els cursos els teniu al vostre Moodle 1.9 podeu traspassar les còpies directament al Moodle 2 a través del Portal d'Àgora sense necessitat de descarregar-los i tornar-los a pujar.

Et passo el document on està explicat el pas a pas per fer les restauracions manuals: Traspàs de cursos (De Moolde 1.9 a Moodle 2x)

En cas que no els tingueu al Moodle 1.9 podeu restaurar la còpia de seguretat fent servir el repositori de GoogeDocs (no el del Dropbox que encara no funciona bé).

El curs que heu de crear per l'any que ve no s'ha de carregar, directament podeu crear-lo des de zero anant a Administració del lloc | Cursos | Afegeix/edita cursos.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Restauració de cursos

per M.carmen Portoles Montel -
Hola Mònica,

Molts gràcies per la teva resposta. El que passa és que el curs passat nosaltres no teniem Moodle com a escola i per tant aquestos cursos estan suposo jo al Moodle central. És ara que engeguem tota l'aventura Moodle per primera vegada i vaig una mica perduda. Per tant, suposo jo que els he de pujar des de la còpia de seguretat que ja hem fet. Ara ho intentaré amb el Google Drive.

Pel que fa al curs de 3er ja l'he creat i li he posat el codi correcte però des d'on puc pujar els materials? Per exemple en el cas de C1 ens van enviar un zip amb tots els materials i el vaig pujar sense cap problema. No és aquest el cas de 3er semipresencial?

Moltíssimes gràcies.

Carmen
En resposta a M.carmen Portoles Montel

Re: Restauració de cursos

per MONICA GRAU PRIETO -
Perfecte Carmen!

Pel que fa a la qüestió sobre els materials del curs t'hauries de posar en contacte amb el SAU per esbrinar d'on els podeu obtenir.

Fins ara,
Mònica