Inscripció d'usuaris en bloc des de la intranet a Moodle

Inscripció d'usuaris en bloc des de la intranet a Moodle

per MARC RIBAS FONT -
Nombre de respostes: 2

Bon dia

un cop fet el traspàs de cursos a Moodle2 i sincronitzat els usuaris des de el mòdul IW_moodle de la intranet (no he tingut cap problema), vull assignar a cada curs els usuaris que li pertoquen. He seguit els següents passos:

  1. Al Moodle ja he activitat al mode d'autentificació, la opció de base de dades externa.

  2. Quan vaig a configurar el mòdul IW-moodle a la intranet no em surt la opció de "tenim Moodle2.x a àgora" i sí que em surt aquesta opció quan vaig a configura el mòdul de iw_moodle "l'antic". Aquí no sé si ho he d'activar o deixar-ho tal com està.

  3. Un altre problema és que quan activo el mòdul IW_moodle i li assigno un bloc aquest em redirecciona a l'antic Moodle no al nou. És normal? És degut a no tenir activada la opció que comento al punt 2?

  4. Quan vull inscriure usuaris en bloc des de la intranet veig els cursos que he pujat perfectament però quan vaig a llistes per inscriure usuaris a un curs em fa el següent avís en vermell: El mètode d'inscripció manual no ha estat definit per aquest curs. Cal que el definiu des de les eines d'administració de Moodle.



Com ho he de fer? He d'activar el mètode d'inscripció manual al moodle?



Moltes gràcies


En resposta a MARC RIBAS FONT

Re: Inscripció d'usuaris en bloc des de la intranet a Moodle

per Albert Pérez Monfort -
Hola Marc,

Et dono resposta a les teves consultes:

1. Val, és un pas imprescindible.

2. Això ha de ser així. Per tant, tal com ho trobes és correcte.

3. Això no hauria de passar. T'ho deixem reparat de manera que et funcioni bé.

4. Cal que cada curs tingui associat un mètode d'inscripció manual. En el moment de fer-se la instal·lació d'un curs es crea sense cap mètode d'inscripció, i el primer que hauràs de fer serà afegir-ne un. Et deixo aquí un enllaç amb més informació sobre el tema.

http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/jtm2/bloc_1/apartat_4

Salutacions,
Albert