Problema al restaurar un curs a moodle2

Problema al restaurar un curs a moodle2

per Antonio Ramirez Perez -
Nombre de respostes: 2
Hola,

Estic fent la restauració de cursos a http://agora.xtec.cat/cfa-teresamanye/moodle2/ i amb el cur "CT" no hi ha manera. He fet proves amb el "restaurar" des de moode2 de moodle 1.9 i també amb còpia de seguretat sense usuaris. L'arxiu és de 5,38 M. Puc fer alguna altra prova?
Gràcies

Antonio Ramírez
En resposta a Antonio Ramirez Perez

Re: Problema al restaurar un curs a moodle2

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Antonio,
és recomanable que quan tingueu problemes amb algun curs ens faciliteu exactament l'enllaç al curs al que feu referència per poder fer les proves.

Per les dades que ens dones hem deduït que el curs era l'anomenat "El comentari de text" i l'hem aconseguit restaurar de forma manual en un entorn de proves a partir de la còpia anomenada "backup-ct-20130606-2235.zip" que teníeu al vostre Moodle 1.9.

Potser va ser un problema puntual, mireu a provar de nou fer la restauració i si no ho aconseguiu ens ho torneu a dir. Tingueu en compte els horaris permesos per fer aquestes tasques.

A part del curs concret que dóna problemes, també ens aniria bé saber quin és l'error exacte que us apareix així com totes les passes que feu i en quin punt s'atura el procés.

Fins ara,
Mònica