Errors amb les wikis

Errors amb les wikis

per JOSEP BORRAS MORA -
Nombre de respostes: 3
Hola,
He creat una wiki d'alumne i quan intenten escriure alguna cosa o bé no s'els desa res o surt el següent missatge:
"unable to insert lock record".

He estat mirant al fòrum a algú que li havia passat el mateix i recomanàveu esborrar-lo i tornar-lo a fer, però a mi per molt que el torni a configurar sempre em passa el mateix.

Salutacions,
Josep
En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: Errors amb les wikis

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Josep!

Gràcies per l'avís! Hem estat revisant la wiki que ens has comentat i, tal i com deies, si es creava una de nova amb el mateix contingut, donava sempre el mateix error. Ara bé, fent alguns petits canvis (com ara que el títol en crear-la no contingui l'interrogant), hem aconseguit crear-la de nou i que es pugui desar la pàgina. Per tant, com veure si accediu a l'activitat nova (http://agora-eoi.xtec.cat/eoibdrassanes/moodle/mod/wiki/view.php?id=268775), ara sí que hauríeu de poder desar el contingut. Si no fos així ja ens avisareu per continuar investigant.

Una abraçada i fins aviat!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Errors amb les wikis

per JOSEP BORRAS MORA -
Gràcies, Sara,
Ara sembla que sí que funciona, el que no he acabat d'entendre bé és quin era el problema, si és perquè el títol conté un interrogant, però ara la wiki el manté i sembla que funciona. Resumint, si en vull crear una de nova, en què m'he de fixar per tal que funcioni?

Gràcies i salutacions,
Josep
En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: Errors amb les wikis

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Josep!

El que hem fet ha estat crear-la amb un nom que no contingués cap caràcter especial (com ara "Moodle"), afegir contingut a la pàgina principal i després editar l'activitat wiki per canviar-li el nom (i aquest cop sí, afegir els caràcters que convingui, com ara "Què és el Moodle?").

Si tot i així tinguéssiu algun problema ja ens ho fareu saber Somrient

Una abraçada i fins ara!
Sara