o puc fer còpia de seguretat d'un curs de moodle

o puc fer còpia de seguretat d'un curs de moodle

per JOSE ANGEL HERNANDEZ SANTADARIA -
Nombre de respostes: 3
No puc fer còpia de seguretat d'un curs de moodle. He provat algunes coses com desmarcar totes les dades d'usuari, les assignacions de rols, els usuaris o els registres.

L'adreça del curs és

http://agora.xtec.cat/iesb7/moodle/course/view.php?id=141

El missatge d'error que apareix en la pantalla quan intento fer la còpia és el que es pot veure en la imatge de l'arxiu adjunt.

Si us plau, em podeu ajudar a resoldre el problema?

José Ángel Hernández
jherna24@xtec.cat
Fitxer adjunt pantalla_error_copia_seguretat.jpg
En resposta a JOSE ANGEL HERNANDEZ SANTADARIA

Re: o puc fer còpia de seguretat d'un curs de moodle

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Jose Angel!

Hem estat fent algunes proves amb el curs que ens has comentat i, pel que hem vist, el problema està a algun dels recursos del curs. Per tant, la nostra recomanació és que, com hi ha força recursos, vagis fent còpies de seguretat desmarcant recursos fins detectar quin és el que està fent la guitza (en altres ocasions ens hem trobat problemes similars i l'única forma d'aconseguir fer la còpia del curs ha estat detectar l'activitat o recurs "conflictiu" i desactivar-ho en el moment de fer-la). Per descomptat, si tens dubtes sobre com fer-ho ja ens diràs! Somrient

Una abraçada i fins aviat!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: No puc fer còpia de seguretat d'un curs de moodle

per JOSE ANGEL HERNANDEZ SANTADARIA -
Gràcies per la resposta.

El problema és que tinc una quantitat bastant gran de recursos al meu moodle i si he d'anar provant fins que trobi el recurs o recursos que provoquen aquest problema serà un procediment bastant lent.

Em podeu donar alguna pista de les característiques que solen tenir aquests recursos "conflictius"? Quin tipus d'arxius o enllaços solen donar aquests problemes? Així podria orientar una mica la recerca dels arxius potencialment problemàtics.

José Ángel
En resposta a JOSE ANGEL HERNANDEZ SANTADARIA

Re: No puc fer còpia de seguretat d'un curs de moodle

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola José Ángel!

En principi sospitem que el problema està relacionat amb el contingut HTML d'algun d'aquests recursos que possiblement conté algun text Javascript ocult que és el que interfereix en el procés (tot i que de moment no hem pogut confirmar-ho). Si localitzeu el recurs ja ens avisareu per veure si pot donar-nos pistes per si torna a aparèixer en el futur.

Per descomptat, si podem fer-hi res més per ajudar-vos ja ens direu.

Una abraçada i fins aviat,
Sara