portfoli amb mahara i moodle

portfoli amb mahara i moodle

per Muntsa Estrada -
Nombre de respostes: 2
Hola, soc administradora del moodle del centre que està integrat a àgora. Aquests dies estic explorant noves eines TIC, concretament els eportfolis i he arribat a la conclusió de que caldria disposar del mòdul de mahara al moodle per poder connectar els portfolis. Pel que he vist, a la versió moodle que tenim la 1.9 s'hi podria instal·lar però crec que això no ho podem fer els administradors del centre sinó que ho heu de fer des d'agora. Em podeu dir alguna cosa?

Per cert, el pilotatge de moodle 2.o inclourà aquesta possibilitat?

gràcies
En resposta a Muntsa Estrada

Re: portfoli amb mahara i moodle

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Muntsa!

Hem pres nota del teu suggeriment. Ara bé, el més probable és que arribi el moment d'estudiar com fer aquesta integració, es farà pensant en Moodle 2. Tot i així, de moment no està al full de ruta d'Àgora i, per tant, no podem concretar quan i com es podrà iniciar l'estudi.

Una abraçada i fins aviat!
Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: portfoli amb mahara i moodle

per Muntsa Estrada -
Gràcies Sara, per incloure el meu suggeriment als projectes. Vam demanar el centre formar part d'aquest pilotatge de moodle 2.0 però no ha pogut ser. 

Sembla ser que a vàries universitats catalanes ja hi estan treballant (amb mahara). Penso que els ICEs han tingut que veure amb l'ús de portfolis a l'universitat, i jo com a docent, sempre em plantejo introduir els meus alumnes en eines tic que els hi puguin fer servei no només ara, sinó també en el futur. 

D'altra banda, el que he vist de mahara m'ha semblat més atractiu i amb més possibilitats que l'ús de wikis, que és el que actualment estic fent amb els alumnes.

Espero que el moodle 2.0 vagi molt bé i ens hi puguem afegir molt aviat