Altes usuaris moodle

Altes usuaris moodle

per M. Amparo Martinez Rodrigo -
Nombre de respostes: 4
Hola,
He pogut fer l'alta massiva de usuaris (professorat) a la Intranet, però no he aconseguit sincronitzar el moodle amb la intranet per exportar els usuaris.
Amparo Martínez (Institut Príncep de Viana)
En resposta a M. Amparo Martinez Rodrigo

Re: Altes usuaris moodle

per ANTONI GINARD LLADO -
      Hola Amparo,

Hem comprovat que la connexió entre el vostre Moodle i la vostra intranet funciona correctament. En el teu missatge no descrius els passos que estàs seguint, així que ens anirien bé alguns detalls més.

Et resumeixo les opcions que tens: des de la intranet (Administració -> Mòduls IW i després clicant a Moodle) tens un mòdul que et permet sincronitzar usuaris entre la intranet i el Moodle. Aquesta sincronització és redueix a la capacitat de crear usuaris de la intranet en el Moodle i viceversa. També et permet decidir si els usuaris del Moodle hi entren directament o a través de la intranet.

Si estàs intentant fer una altra cosa, necessitem més detalls.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Altes usuaris moodle

per M. Amparo Martinez Rodrigo -
Bon dia,
Segueixo les instruccions del curs D304 i D134:
Entro al moodle com admin i al bloc Administració del lloc vaig a:
Usuaris,
Autentificació,
Gestió de la autentificació,
activo base de dades externa i deixo canvis.

Intento entrar al moodle com un usuari ja donat d'alta de la intraweb i em dona missatge d'usuari o contrasenya errònia.

Ho he fet repetides vegades i no aconsegueixo la sincronització. De fet quan deixo els canvis, no em verifica que els hagi fet, sinó que torna a la mateixa pantalla de Gestió d'autentificació, com si no hagués deixat els canvis.

Provaré des de la intranet, des del modul iw.

En resposta a M. Amparo Martinez Rodrigo

Re: Altes usuaris moodle

per ANTONI GINARD LLADO -
      Hola Amparo,

Quan copies usuaris des del mòdul iw_moodle de la intranet, els usuaris queden configurats per entrar al Moodle des de la intranet (boleta de color verd). Si vols que els usuaris entrin al Moodle directament has de canviar-ho (han de tenir la boleta de color groc). En aquest cas, no hi ha validació única i els usuaris poden tenir contrasenyes diferents en el Moodle i a la intranet.


Salutacions,

Toni Ginard