No ens apareix "El meu Àgora"

No ens apareix "El meu Àgora"

per AFA El Vendrell -
Nombre de respostes: 3
Bona tarda! Des de l'AFA El Vendrell volem crear un moodle per al curs vinent. Per a entrar com a usuaris utilitzem el nostre codi i contrasenya d'xtec, però un cop hem accedit, no ens apareix l'opció "El meu Àgora". He llegit que l'IE 3 d'abril també es va trobar amb la mateixa problemàtica que nosaltres, però allò que ens diferencia és que el nom del nostre centre no ha canviat. Quina passa ens saltem??? Moltes gràcies per l'ajuda.
En resposta a AFA El Vendrell

Re: No ens apareix "El meu Àgora"

per ANTONI GINARD LLADO -
        Bon dia,

El problema està en que el vostre centre no disposa de nom propi. Per poder sol·licitar els serveis d'Àgora és imprescindible que el vostre centre en tingui. En aquesta web teniu informació sobre què és el nom propi i com demanar-lo:




Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: No ens apareix "El meu Àgora"

per AFA El Vendrell -

Bona tarda Toni,

Ja tenim nom propi de centre (afaelvendrell), però seguim sense poder accedir. Des de la pàgina principal accedim a Alta i administració i, després, a Alta als serveis d'Àgora. Un cop se'ns obre la següent pantalla, a "usuari" introduïm afaelvendrell (que ara és el nostre nom propi), i a "contrasenya" introduïm la contrasenya del nostre correu d'XTEC.

Alguna cosa fem malament, perquè continua sense deixar-nos accedir i donar-nos d'alta. Que ens pots ajudar? Gràcies.

AFA El Vendrell