Calendari públic

Calendari públic

per Sonia De Toro Reina -
Nombre de respostes: 1
Hola,

Treballo a l'Escola Colors de Les Franqueses del Vallès i tinc un dubte, estem creant l'intranet de l'escola i de moment està tot públic perquè es pugui consultar sense cap usuari.

Hem introduït activitats al mòdul "Calendari" però només es veuen quant estic dintre del meu usuari, no es veuen si no poso cap usuari.

Es possible de modificar-ho i que ho pugui veure tothom? O tenim que crear usuaris pels alumnes perquè ho puguin veure?

Moltes gràcies,
En resposta a Sonia De Toro Reina

Re: Calendari públic

per ANTONI GINARD LLADO -
     Hola Sònia,

Abans de res, les preguntes sobre la intranet s'han de plantejar en el fòrum d'Àgora-intranet. De tota manera, ja que jas publicat el dubte, et responc:

La intranet no té cap mòdul de calendari, sinó un mòdul d'agendes. Cada usuari/ària disposa d'una agenda personal a la qual ningú més pot accedir. Cal anar amb compte perquè aquesta agenda està seleccionada de manera predeterminada i totes les anotacions hi van a parar a no ser que es seleccioni una altra agenda.

Per un altre costat estan les agendes públiques. He vist que en teniu tres: no registrats, reunions i sortides. Si vols que un col·lectiu determinat tingui accés a les anotacions d'alguna d'aquestes agendes, has d'afegir el grup o grups corresponents a la llista de grups amb accés. Actualment, els usuaris no registrats (els que encara no han introduït el nom d'usuari/ària i la contrasenya) només tenen accés a l'agenda no registrats. Si vols que tothom pugui veure els continguts de les altres agendes compartides, hauràs d'afegir el grup no registrats a cada agenda que vulguis que vegin. També en pots crear una de nova.

Per últim, en el moment d'enviar una anotació, t'has d'assegurar que l'envies a l'agenda correcta. Ara mateix només té accés a totes les agendes l'usuari/ària admin. És possible que ho vulguis canviar. En aquest cas hauries d'afegir un/a nou responsable a cada agenda.

Les anotacions s'envien a l'agenda que apareix amb el seu nom dins d'un requadre amb el fons groc just davall el calendari. Si només veus l'agenda Personal és que no tens accés a cap agenda compartida i, per tant, les anotacions que posis només les podràs veure tu.

Bé, espero haver posat una mica de llum. Somrient


Salutacions,

Toni