Oblidar contrasenya

Oblidar contrasenya

per JOAN ENRIC FERNANDEZ GALLEGO -
Nombre de respostes: 3
Hola, els usuaris que accedeixen al Moodle desde la INtranet, quan intenten accedir a "Heu oblidat la contrasenya..." els hi surt un error. 
S'ha d'anar a "entrada" i llavors ja deixa ficar les dades.
Com la majoria dels alumnes accedeixen al Moodle desde la Intranet tinc molts problemes amb els que han oblidat alguna dada.

www.institutmariarubies.cat
En resposta a JOAN ENRIC FERNANDEZ GALLEGO

Re: Oblidar contrasenya

per ANTONI GINARD LLADO -
        Hola,

Quan un usuari/ària està configurat per entrar al Moodle des de la intranet, la funcionalitat de recordar la contrasenya del Moodle no funciona, cosa lògica ja que la contrasenya que s'utilitza és la de la intranet, no la del Moodle. Si aquest usuari/ària té configurada una adreça de correu electrònic vàlida, el Moodle li envia un missatge a on li indica que en aquest lloc no es poden canviar les contrasenyes.

Per tant, en aquests casos, la contrasenya que es pot oblidar és la de la intranet (la del Moodle no es fa servir). A la intranet no teniu cap enllaç a la funcionalitat de recuperació de la contrasenya. Si li poseu, els usuaris que tinguin l'adreça de correu correctament configurada rebran un missatge amb la informació necessària per recuperar l'accés.

URL de canvi de contrasenya de la intranet:

http://agora.xtec.cat/iesmariarubies/intranet/index.php?module=users&func=lostpassword


Salutacions,

     Toni

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Oblidar contrasenya

per JOAN ENRIC FERNANDEZ GALLEGO -
D'acord. El problema és que els alumnes no tenen usuari ni contrasenya, però accedeixen a la web (no registrats) i d'allí al "Ves a Moodle".

Suposo que hauria de fer que aquest mòdul només el vegin els registrats, i crear un enllaç al mOodle pels no registrats, per evitar aquest problema
En resposta a JOAN ENRIC FERNANDEZ GALLEGO

Re: Oblidar contrasenya

per ANTONI GINARD LLADO -
      Hola Joan Enric,

La solució és crear un permís a la intranet que faci que els usuaris no registrats no tinguin accés al bloc del Moodle. El component que has d'utilitzar en el permís és iw_moodle:coursesblock:.

Si vols crear el permís i no tens clar com fer-ho, ens ho dius.


Salutacions,

    Toni