Bloquejar dades personals dels usuaris per a impedir canvis

Bloquejar dades personals dels usuaris per a impedir canvis

per Pedro López -
Nombre de respostes: 2
Hola, la meva consulta és la següent. Tenim sincronitzats la intraweb i el moodle i els usuaris es validen primer a la intraweb per a arribar després al moodle i he comprovat que al moodle un usuari pot entrar al seu perfil i canviar dades del seu registre com ara els cognoms i el nom etc. Recordo que quan només feiem servir el moodle el comptes els havia de crear manualment l'administrador i estava activat bloquejar aquests paràmetres bàsics, nom i cognoms, i no sé si alguna cosa més. Això continua així però ara al tenir habilitada la validació des d'una base de dades externa (els usuaris es validen des de la intraweb) pues sembla que aquestes restriccions no funcionen i els usuaris del moodle poden entrar al seu perfil i modificar les dades com vulguin, cosa que no volem que facin. Com es pot solucionar això?

Moltes gràcies

El nostre moodle:
http://agora.educat1x1.cat/iespaucasals-badalona/moodle/
En resposta a Pedro López

Re: Bloquejar dades personals dels usuaris per a impedir canvis

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Pedro!

De moment, l'única opció possible per evitar que l'alumnat pugui canviar les seves dades personals és deshabilitar al vostres espai Moodle l'edició del perfil per tots els usuaris (tant estudiants com professors). Per fer això, heu d'accedir amb un usuari/ària amb permisos d'administració a l'apartat Usuaris -> Permisos -> Definició de rols, editar el rol "Usuari/ària autenticat" i deixar com "No definit" el permís "Editar el perfil d'usuari propi". Ara bé, tingueu en compte que amb aquest canvi cap usuari podrà editar el seu perfil.

Una abraçada i fins aviat!
Sara


En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Bloquejar dades personals dels usuaris per a impedir canvis

per Pedro López -
Estudiarem aquesta possibilitat. Només voliem bloquejar el que puguin canviar nom i cognoms però si no queda més remei que bloquejar-lo tot pues ja veurem què fem al final. Fins ara només dos alumnes havien fet aquest canvi alterant el seus noms i ja se'ls ha avistat que aquestes dades no les han de canviar. Ho deixarem per ara com estava i a veure si no tarna a passar.

Una abraçada i gràcies per la resposta.