Calendari en anglès?

Calendari en anglès?

per MIRIAM REDONDO DIAZ -
Nombre de respostes: 3
Hola

No sabem com ni perquè, però el moodle del centre ha canviat l'idioma del calendari a l'anglès. També ens apareix en anglès les dates en els informes d'activitats. No és que sigui una qüestió molt important, però ens estranya perquè no hem fet cap canvi al respecte, i no sabem que hem de fer per visualitzar de nou la informació en català.
Hi ha hagut algun canvi general? S'ha modificat alguna cosa i no ens hem assabentat? com podem fer-ho per tornar al català?

Moltes gràcies per l'atenció i l'ajuda.

Míriam Redondo
Moodle de l'IEA Oriol Martorell

En resposta a MIRIAM REDONDO DIAZ

Re: Calendari en anglès?

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Míriam!

Ahir es va posar en marxa un servidor nou i, pel que hem vist, aquest canvi del calendari està relacionat. L'equip de sistemes està al cas de la incidència gràcies al vostre avís (nosaltres havíem fet proves però això no ho havíem detectat!) i, per tant, esperem que en breu estigui solucionat. Donat que es tracta d'un problema que només es dóna a alguns dels servidors d'Àgora, és possible que alguna de les vegades que accediu al vostre espai Moodle, el calendari sí que aparegui en català (perquè als servidors antics continua funcionant bé!). Us mantindrem informats tan bon punt el problema s'hagi resolt.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Una abraçada i fins aviat!
Sara
En resposta a MIRIAM REDONDO DIAZ

Re: Calendari en anglès?

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Míriam!

L'equip d'Arquitectura Tecnològica ens ha informat que la incidència que ens havíeu notificat està resolta. Per tant, ara us hauria d'aparèixer el calendari sempre en català! Somrient

Una abraçada i gràcies per l'avís!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Calendari en anglès?

per MIRIAM REDONDO DIAZ -
Hola Sara

Efectivament, sembla que s'ha resolt. Com a mínim al moodle del nostre centre torna a aparèixer aquesta informació en català.

Moltes gràcies per tot!