SOS! GPL License--> Alta nou usuari

SOS! GPL License--> Alta nou usuari

per Isabel Higueras Ruiz -
Nombre de respostes: 2
Hola,

A l'Institut Estany de la Ricarda ens acaben de donar un espai Moodle http://agora.xtec.cat/iesestany/moodle. Com a administradora del lloc, el primer que he fet és posar el tema recomanat "XTEC2", que ens agrada molt. A continuació, volia donar d'alta els professors de l'institut, i després crear un curs per a cada un d'ells.

El problema que tinc és el següent: just en el moment de donar d'alta un nou usuari, enlloc de veure els camps habituals per anar omplint el perfil, la web m'ha redireccionat a la següent adreça URL: http://agora.xtec.cat/iesestany/moodle/admin/index.php (adjunto captura de pantalla). A partir d'aquí, ja no puc accedir al nostre espai Àgora. És a dir, quan escric al navegador l'adreça del nostre moodle http://agora.xtec.cat/iesestany/moodle, immediatament redirecciona a l'altra URL.

Estic preparant una formació anomenada "Introducció a Moodle" i necessito, si us plau, que em feu un cop de mà el més aviat possible, perquè aquest cap de setmana volia treballar en la plataforma per pujar usuaris (profes editors), crear cursos, i carregar continguts.

Moltes gràcies per la vostra ajuda. Resto a l'espera de les vostres notícies.

Salutacions,

Isabel Higueras
INS Estany de la Ricarda
(El Prat de Llobregat)
En resposta a Isabel Higueras Ruiz

Re: SOS! GPL License--> Alta nou usuari

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Isabel,
he provat a crear un usuari al vostre moodle i he pogut fer-ho correctament. Quan entris veuràs que hi ha un ususari "alumne".

Prova ara a veure si ja funciona correctament i si no ens tornes a avisar.

Bon cap de setmana,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: SOS! GPL License--> Alta nou usuari

per Isabel Higueras Ruiz -
Hola Mònica,

Moltes gràcies! Tot funciona correctament. Ja he vist l'usuari de prova "alumne" que has creat. Jo també n'he creat un de nou sense problemes. Crec que ha estat un problema puntual, el qual ha passat també a altres centres aquesta tarda. Ja us havia comentat en un altre fil de debat que tot s'havia solucionat.

Novament, gràcies pel vostre suport.

Salutacions,

Isabel H.