html a notícies del lloc

html a notícies del lloc

per Xavier Costa -
Nombre de respostes: 5
Hola, des del moddle de l'escola de Navarcles quan vull posar codis html al fòrum de portada notícies del lloc com per exemple presentació de fotos de picasa o un vídeo... em dona errors. Faig alguna cosa malament o és que en aquest fòrum no s'hi poden posar.
Gràcies
En resposta a Xavier Costa

Re: html a notícies del lloc

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Xavier,
he estat provant d'afegir un àlbum de picassa i no he tingut cap problema amb el codi <embed>, recorda que per afegir un contingut en html has de fer clic a la icona "Commuta a font html", la icona és així "< >", i enganxar allà el codi.

Pel que fa als vídeos del youtube has de tenir en compte que els <iframe> no funcionen (opció que facilita per defecte el youtube) i per tant, abans de copiar el codi has de marcar l'opció "Utilitza el codi d'insersió anterior". T'adjunto una imatge perquè ho vegis més clar.

A veure si així et funciona.

Fins ara,
Mònica
Fitxer adjunt embedir_you_tube.png
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: html a notícies del lloc

per Xavier Costa -
hola, així és com ho faig i de fet ho he fet sempre en blogs...i m'ha anat bé,però en les notícies del lloc quan afegeixo un nou tema i enganxo amb codi html no ho guarda, fins i tot es veu per un moment que quan cliques envia al fòrum ho borra abans de tornar al fòrum i llavors surt el tema buit. No ser si és aquest fòrum o la nostra web
En resposta a Xavier Costa

Re: html a notícies del lloc

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Xavier,

He estat fent una ullada a la configuració del vostre moodle i he detectat que no teniu activat el paràmetre que permet incloure etiquetes Embed i object. Segurament el problema és aquest.

Per solucionar-ho hauries d'entrar amb permisos d'administració al Moodle i anar a Bloc d'administració | Seguretat | Normativa del lloc i marcar el paràmetre Permet etiquetes EMBED i OBJECT que ve desactivat per defecte.

A veure si així et funciona correctament.

Fins ara,
Mònica