Incorporar llibres digitals al Moodle Àgora

Incorporar llibres digitals al Moodle Àgora

per lourdes galan -
Nombre de respostes: 2

Volem incorporar el llibre digital en el moodle Àgora. Després de seguir tots els passos quan dins d'un curs afegim una activitat SCORM remot volem afegir una activitat del llibre digital de l'editorial Santillana. La meva pregunta és quina clau hem de posar??. 

En el bloc els meus llibres com puc activar-lo quan sóc un professor, només surt quan entres com administrador.

En resposta a lourdes galan

Re: Incorporar llibres digitals al Moodle Àgora

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Lourdes!

Volem incorporar el llibre digital en el moodle Àgora. Després de seguir tots els passos quan dins d'un curs afegim una activitat SCORM remot volem afegir una activitat del llibre digital de l'editorial Santillana. La meva pregunta és quina clau hem de posar??

En principi, si heu fet els passos que es comenten a Com activar i configurar Marsupial per poder incorporar al Moodle els llibres digitals contractats? i heu sincronitzat correctament els usuaris tal i com s'explica a Què s'ha de fer per sincronitzar els usuaris del meu espai Moodle amb Àtria?, el sistema no us hauria de demanar cap credencial. Per tant, si ja heu fet tots els passos anteriors, reviseu el contingut d'aquesta pregunta freqüent (que hem creat fa un moment) per saber com continuar: Què s'ha de fer si, en intentar accedir a un llibre, em demana la credencial?


En el bloc els meus llibres com puc activar-lo quan sóc un professor, només surt quan entres com administrador.

Aquest bloc es mostra quan l'usuari/ària té descarregada, com a mínim, la llicència d'un dels llibres contractats. En aquest sentit, si heu sincronitzat els usuaris amb Àtria us recomanem que feu clic sobre el botó Recursos remots | Credencials | Sincronitza credencials, per tal d'actualitzar aquesta informació al vostre espai Moodle d'Àgora. 
Ara bé, us informem que, de moment, Santillana no permet l'accés directe als seus llibres mitjançant aquest mòdul (ja que només permet l'accés a alguna unitat i/o activitat).

Una abraçada i fins ara!
Sara